Locul din România în care un sejur all-inclusive costă 900 lei. Turiștii au parte de o mulțime de beneficii și un peisaj unic / FOTO

Locul din România în care un sejur all-inclusive costă 900 lei. Turiștii au parte de o mulțime de beneficii și un peisaj unic / FOTO

Turiștii și iubitorii de călătorii trebuie să afle de acest loc special din România, unde oamenii pot să se bucure de un sejur all-inclusive la doar 900 lei. Dincolo de destinațiile cunoscute și scumpe care îi atrag pe oameni, acesta este un loc potrivit pentru cei care își doresc liniște, aer curat și multe beneficii la un preț mult mai mic.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

A început sezonul vacanțelor, iar oamenii caută destinații frumoase și cât mai ieftine în care să călătorească. Puțini știu că într-un loc din România pot să beneficieze de regim all-inclusive la doar 900 lei, iar peisajele și beneficiile pe care le au turiștii în această locație sunt peste așteptări. Hotelierii îi așteaptă cu brațele deschise, atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Locul din România unde turiștii pot să aibă parte de un sejur all-inclusive la 900 lei

În ultimii ani, românii s-au orientat înspre destinații din alte țări atunci când au organizat vacanțe all-inclusive, fără să știe ce comori se ascund în România. Una dintre cele mai spectaculoase destinații se află în Bucovina, unde turiștii au parte de o multe de facilități pentru doar 900 lei. La 27 de kilometri de Vatra Dornei, oamenii plătesc această sumă și primesc mâncare, cazare și activități recreative.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Mai mult decât atât, aerul curat și priveliștea senzațională înspre munții Călimani transformă această vacanță într-o experiență de neuitat. Cei care vor să plece departe de aglomerația orașelor și să se refugieze într-un loc de care vor fi cuceriți, trebuie neapărat să își treacă pe propria listă acest loc special.

Locul din România unde ți se împlinesc dorințele

Dincolo de relaxare și distracție, turiștii au la dispoziție locuri speciale din România, cu legende unice și puteri magice. Se spune că în Șinca Veche, la 45 kilometri de Brașov, se află Templul Ursitelor, despre care se crede că împlinește toate dorințele oamenilor.

Acest loc are o încărcătură spirituală uriașă, iar singura condiție ca dorințele tale să devină realitate este să ai o inimă bună. De asemenea, un alt loc special din România este localitatea Ciumani, unde turiștii pot să se plimbe cu atelaje trase de husky, atât vara, cât și iarna.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191