Locul din România unde se mănâncă cei mai buni cârnați. Turiștii se îngrămădesc să ajungă aici, să-i încerce

Locul din România unde se mănâncă cei mai buni cârnați. Turiștii se îngrămădesc să ajungă aici, să-i încerce

Bucătăria românească este plină de preparate delicioase, care sunt apreciate chiar și dincolo de hotarele țării noastre. Iar nu doar preparate tradiționale precum micii și sarmalele au devenit faimoase printre străini, ci și un sortiment anume de cârnați, care a ajuns pe lista celor mai buni din lume!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Un anumit sortiment de cârnați din țara noastră a devenit popular dincolo de hotare, iar acum a reușit să ajungă în topul celor mai buni cârnați din întreaga lume! Este vorba despre deja faimoșii cârnați de Pleșcoi, care, potrivit celor de la , au reușit să ajungă pe locul 27, în top 100 cei mai gustoși cârnați din întreaga lume! Iar aceștia nu sunt singurii cârnați românești care apar în listă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În privința cârnaților care au ajuns pe podiumulul listei făcute de , este vorba despre două sortimente de cârnați din Spania și unul din Germania. Cel mai bun cârnat din lume ar fi Chistorra, din Țara Bascilor (Spania). Acesta este făcut din carne de porc, condimentată cu usturoi, sare, cât și boia de ardei. Pe locul doi găsim cârnații Morcilla de Granada (Spania), iar pe locul trei avem Regensburger wurst, din Germania.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Înn topul celor mai buni 100 de cârnați din lume se află și cei de Pleșcoi, care au reușit să ajungă pe locul 27. Pentru cei dintre noi care sunt curioși care este rețeta precisă a acestora, cârnații de Pleșcoi se fac dintr-un amestec de carne de vită și oaie, din care cel puțin 55% trebuie să fie de oaie. La aceasta se adaugă usturoi și boia de ardei iute, ce le oferă un gust delicios și ușor de recunoscut.

De asemenea, cârnații de Pleșcoi nu sunt sungurul preparat din țara noastră care a ajuns pe această listă! Deși acesta se mănâncă fiert, nu prăjit, caltaboșul a fost inclus, de asemenea, în top 100 cei mai buni cârnați din lume! Acesta s-a clasat pe locul 37, puțin mai jos decât cârnații de Pleșcoi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191