Locul ireal din România care trebuie vizitat în vacanța elevilor. Natura a creat o piramidă care te transportă într-o altă lume

Locul ireal din România care trebuie vizitat în vacanța elevilor. Natura a creat o piramidă care te transportă într-o altă lume

Cu siguranță mulți dintre noi ne dorim să vizităm multe locuri din România, fiind o țară cunoscută pentru zonele cu peisaje parcă rupte dintr-un basm, pline de istorie și de povești idilice. Iar printre destinațiile de vacanță din această toamnă ar trebui să se numere și acest loc în care natura a creat o piramidă care te trimite în altă lume.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Locul de poveste din România unde natura a format o piramidă spectaculoasă sunt „Cheile Tăii”. Sunt situate în apropierea localității Petrila, Hunedoara, pe valea Tăii care străbate cheile. Cheile Tăii sunt punct de pornire pentru numeroase evenimente sportive. În chei sunt marcate mai multe trasee de alpinism accesibile cu echipament adecvat. Însă, ce face cu adevărat locul spectaculos este faptul că natura a format o piramidă de poveste, formată din două culori.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Este un truc magic sau este doar frumusețea naturii din România?” 

„Este un truc magic sau este doar frumusețea naturii din România? Toamna în Cheile Tăii, ascunsă  în încântătorul județ Hunedoara din România, este un spectacol uluitor care pictează lumea în nuanțe de auriu și nuanțe de galben. Această minune naturală robustă și neîmblânzită este transformată într-un paradis de culori vibrante în acest sezon, făcându-l o destinație «obligatorie» pentru pasionații de natură și căutătorii de aventură.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Pe măsură ce vă aventurați în Cheile Tăii toamna, veți găsi stâncile falnice de calcar care formează cheile împodobite cu o mantie de foc de foioase. Frunzele prind viață cu nuanțe vii de roșu, portocaliu și galben, contrastând frumos cu formațiunile stâncoase. Râul Cerna, care străbate defileul, strălucește ca o panglică argintie, făcându-și drum prin acest caleidoscop de culori.

„Cheile Tăii te duc în locuri ascunse de minuni naturale”

Aerul rece și proaspăt poartă mirosul frunzelor căzute și al bolovanilor acoperiți de mușchi, creând o experiență senzorială care trezește sufletul. Traseele prin Cheile Tăii te duc în locuri ascunse de minuni naturale, cum ar fi cascade și peșteri ascunse, care devin și mai încântătoare în lumina blândă a toamnei. Sunteți gata să explorați, să vă relaxați și să vă bucurați?”, este mesajul publicat pe pagina de Instagram „România”, unde este prezentat locul ireal din țară.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191