Loredana a dezvăluit cine a ajutat-o să care trupul Alinei până la taxi! Noi detalii șoc în cazul crimei din Mangalia

Loredana a dezvăluit cine a ajutat-o să care trupul Alinei până la taxi! Noi detalii șoc în cazul crimei din Mangalia

Ceea ce părea a fi un caz șocant și complex se adâncește într-un labirint de detalii înfricoșătoare. Loredana, tânăra de 18 ani care și-a ucis prietena cea mai bună, pe Alina Elena, într-un hotel de pe litoral, a spus povestea înspăimântătoare în fața anchetatorilor, dezvăluind nu doar cum a săvârșit fapta, ci și cine a ajutat-o să care trupul neînsuflețit până la taxi.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Confruntată cu probe copleșitoare și cu circumstanțele înspăimântătoare ale crimei, Loredana nu a mai putut evita adevărul și a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Într-un gest care a șocat întreaga comunitate, tânăra a mărturisit că și-a ucis prietena de-o viață, Alina, pe care o cunoștea încă de la grădiniță.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cine a ajutat-o pe Loredana să care trupul Alinei până la taxi

Detaliile dezvăluite în anchetă aruncă o lumină sumbră asupra modului meticulos în care Loredana a acționat după săvârșirea crimei. După ce a ucis-o cu sânge rece pe Alina, tânăra i-a băgat trupul neînsuflețit în valiză și a coborât folosind liftul hotelului. Așa a început calvarul macabru al transportării cadavrului până în parc, unde ulterior a fost abandonat fără milă.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Însă, dezvăluirea care a șocat și mai mult este legată de implicarea unei persoane în acest sinistru episod. Un coleg al Loredanei, care trecea întâmplător prin fața hotelului în momentul în care ea transporta cadavrul, a fost atras în acest complot sinistru. Acesta a ajutat-o să urce valiza în taxi. Este important de precizat faptul că el nu ar fi știut ce se află în troller, de fapt.

Taximetristul care a transportat valiza cu cadavrul Alinei până în parc a fost, de asemenea, implicat în acest scenariu macabru. La sosire, el a ajutat pentru a scoate valiza din mașină, punând astfel capăt călătoriei înfricoșătoare a corpului neînsuflețit. Nici el nu știa ce se află în troller.

Loredana Atănăsoaie a fost arestată preventiv

Decizia a fost luată de către Tribunalul Constanța în cazul Loredanei Atănăsoaie, tânăra acuzată de comiterea crimei teribile din Mangalia. În urma analizei probelor și circumstanțelor care înconjură acest caz, instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru tânăra acuzată.

Conform informațiilor oferite, Loredana Atănăsoaie și-a recunoscut vina în fața anchetatorilor. Ca urmare a acestui verdict, tânăra va fi privată de libertate pentru următoarele 30 de zile, rămânând în spatele gratiilor în cadrul procedurii judiciare în curs.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191