Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a început să râdă în sala de judecată! Tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună nu ar fi deloc afectată

Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a început să râdă în sala de judecată! Tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună nu ar fi deloc afectată

Într-o scenă șocantă care a zguduit sala de judecată a Tribunalului Constanța, Loredana Atănăsoaie, tânăra care a ucis-o pe prietena ei cea mai bună, a stârnit controverse prin reacția ei aparent insensibilă. În timpul unei ședințe de judecată recente, aceasta a fost surprinsă râzând, aparent nepăsătoare față de gravitatea faptelor.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună, Alina, a provocat un șoc în sala de judecată a Tribunalului Constanța.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Criminala din Mangalia a început să râdă în sala de judecată

În timpul ședinței de judecată de ieri, tânăra a început să râdă în mod aparent insensibil și fără a părea afectată de gravitatea acuzațiilor care i se aduc.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Magistrații au decis menținerea arestării preventive pentru Loredana Atănăsoaie, stabilind că măsura este legală și temeinică în cazul infracțiunilor de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare frauduloase, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.

Ce a spus avocatul familiei victimei

Avocatul familiei victimei a făcut declarații șocante cu privire la comportamentul Loredanei Anăstăsoaie din sala de judecată. Potrivit acestuia, tânăra părea să nu fie afectată de ceea ce se întâmpla în jurul ei și chiar a început să râdă atunci când a fost apropiată de avocatul desemnat din oficiu.

Avocatul familiei fetei ucise își menține decizia de a solicita magistraților să schimbe încadrarea juridică a faptei din omor în omor calificat, având suficiente probe în acest sens.

În perioada următoare, magistrații vor verifica legalitatea rechizitoriului, iar primul termen de judecată pe fond va fi stabilit după această verificare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191