Loredana Atănăsoaie, supusă unei expertize psihiatrice. Ce au descoperit medicii despre criminala care și-a ucis prietena la Mangalia

Loredana Atănăsoaie, supusă unei expertize psihiatrice. Ce au descoperit medicii despre criminala care și-a ucis prietena la Mangalia

Loredana Atănăsoaie va merge mâine la o expertiză psihiatrică, iar medicii vor afla dacă a avut discernământ în momentul în care și-a ucis prietena sau nu. Tânăra în vârstă de 18 ani va povesti tot ce s-a întâmplat între ea și Alina Elena.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Loredana Atănăsoaie, criminala care și-a ucis cea mai bună prietenă, apoi i-s abandonat trupul sub o barcă în parcul din Mangalia urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Loredana va merge la o expertiză psihiatrică

În decursul zilei de mâine, 17 august, Loredana Atănăsoaie va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care și-a ucis cea mai bună prietenă din copilărie.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Tânăra în vârstă de 18 ani va fi dusă în fața unei comisii aflate la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize psihiatrică. Criminala care și-a ucis prietena va sta de vorbă cu specialiștii și le va spune cu exactitate tot ce s-a întâmplat în acel moment cutremurător.

Pe parcursul zilei de mâine se va afla și ce a dus la comiterea crimei odioase. Zilele trecute, un specialist a declarat că Loredana Atănăsoaie a apelat la alte metode și s-a uitat în ochii victimei înainte de a o ucide. Apărătorii fetei susțin că acest lucru nu s-a întâmplat. Ei au comunicat că în camera de hotel era întuneric în momentul în care s-a petrecut crima, iar cele două fete ar fi avut contact fizic, înainte de a comite fapta.

Susținătorii Alinei au făcut o petiție în care cer pedeapsa cu moartea pentru criminală

Loredana Atănăsoaie este cap de listă într-o petiție făcută în mediul online. Mai mulți internauți revoltați pe situația tragică de la Mangalia cer pedeapsa capitală pentru criminală. Ei consideră că legile din România sunt mult prea blânde, astfel că nu există pedepasa cu moartea, cum este în alte state și se aplică pentru diferite cazuri. Moartea Alinei nu ar trebui să rămână nepedepsită, conform petiției și își doresc ca autoritățile să ia cea mai bună decizie în ceea ce privește cazul înfiorător.

CITEȘTE ȘI: Criminala din Mangalia provine dintr-o familie abuzivă! Loredana a salvat-o pe mama ei când tatăl voia să o înjunghie

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191