Loredana Chivu, dată afară din penthouse de fostul iubit! Blondina trece prin clipe grele, după ce i s-a pus sechestru / FOTO

Loredana Chivu, dată afară din penthouse de fostul iubit! Blondina trece prin clipe grele, după ce i s-a pus sechestru / FOTO

Loredana Chivu se confruntă cu o perioadă dificilă, fiind pe punctul de a fi evacuată din luxosul penthouse în care locuiește, în urma unei acțiuni legale inițiate de fostul său partener. Situația a atins un punct critic odată cu instituirea sechestrului.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Loredana Chivu se confruntă cu o situație delicată, fiind pe cale să fie evacuată din apartamentul de lux din Pipera. Motivul? Fostul ei iubit a depus o cerere pentru instituirea sechestrului asigurator.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Loredana Chivu, dată afară din penthouse

Primele informații arată că această măsură legală a fost deja înscrisă, iar pentru vedetă ar putea fi ultimele zile în care se mai poate bucura de luxul oferit de penthouse-ul său din cartierul rezidențial.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Dacă nu va achita suma de bani pe care o datorează fostului ei iubit, situația pare să se îndrepte către o evacuare iminentă.

Loredana Chivu și fostul ei partener și-au împărțit viața acum trei ani, iar acum se confruntă cu această confruntare legală în privința locuinței comune.

Vedeta, reacție după ce fostul iubit i-a deschis un proces pentru împărțirea averii familiei ei

Fostul partener al Loredanei Chivu a formulat o cerere oficială pentru divizarea averii familiei, solicitând astfel o distribuție echitabilă a bunurilor comune. Blondina se află într-o stare de disperare, mărturisind că bărbatul a recurs chiar și la exploatarea tragicului deces al tatălui ei în dorința sa de răzbunare. În mijlocul acestui conflict, se implică și mama vedetei, alături de fratele acesteia, amândoi susținând ca bunurile în comun să fie împărțite corespunzător.

Chiar dacă procesul se află încă în desfășurare, o decizie favorabilă fostului partener ar putea conferi acestuia dreptul de a ocupa casa sau de a aduce pe cineva în locuință. Această perspectivă a stârnit indignarea Loredanei Chivu, care resimte profund această tentativă de a influența moștenirea tatălui său în instanță.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191