Loredana, dezamăgită de „Vocea României”! De ce a plecat, cu adevărat, de la Pro TV: „Toată lumea voia să…”

Loredana, dezamăgită de „Vocea României”! De ce a plecat, cu adevărat, de la Pro TV: „Toată lumea voia să…”

Loredana Groza a rupt tăcerea și a dezvăluit motivele pentru care a părăsit, în 2019, „Vocea României”, show-ul de mare audiență, de la Pro TV. Lori a fost timp de șapte ani în juriu la Vocea României. Plecarea ei la rivalii de la Antene, însă, a fost un șoc pe piața media!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Loredana Groza părăsea „Vocea României” în anul 2018, după 7 ani în care solista s-a aflat, în fiecare sezon, la masa juriului. Plecarea ei de atunci a șocat pe toată lumea, pentru că artista a fost unul dintre jurații de bază, încă de la începuturile show-ului de la Pro Tv. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Lori a dat cărțile pe față și a explicat care au fost motivele care au determinat-o atunci să părăsească show-ul de la Pro Tv.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

De ce a plecat Loredana Groza de la Pro TV

 „Nimic nu este pentru totdeauna. Suntem într-o continuă mișcare, este o altă posibilitate de fiecare dată, trebuie să mergem întotdeauna pe drumul acesta, să nu dai la o parte posibilitățile, să nu rămâi blocat. 

E simplu să rămâi într-o casă, să fii comod și să spui că e suficient. Dar de asta sunt ușile, ca să ieșim pe ele. 

A fost neașteptată plecarea mea, pentru că a venit într-un moment interesant, dar eu am avut mereu parte de schimbări radicale, niște mutări total imprevizibile pe multe planuri. Făceam de 7 ani Vocea României”, a declarat Loredana Groza, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar.

 „După doi ani mi-am dat seama că mă învârt în cerc, nu evoluez!”

Schimbările de  „trupe” de la acea vreme din Pro TV au fost cele care au determinat-o, însă, pe vedetă să renunțe la acest proiect. 

Totul a început atunci când fostul patron al Pro tv, Adrian Sârbu, a decis să părăsească postul, împreună cu acesta plecând o serie dintre oameni importanți din structura televiziunii din Pache Protopopescu.

 „Nu mă mai regăseam, nu mai era nimeni din cei de la început acolo! Toată lumea voia să o ia în toate direcțiile și în ciuda acestei mișcări haotice care se crease, am zis că trebuie să rămân acolo, dar după doi ani mi-am dat seama că mă învârt în cerc, nu evoluez și mă învârt în aceeași direcție. 

Nu mai simțeam acea energie, vibrație, dorință comună. Nu mai era nimeni la Pro TV, dintre cei care au construit și au fost acolo de la început”, a explicat artista motivele pentru care a părăsit Pro Tv-ul. 

Lori a dat Pro Tv-ul pe Antenă! „A fost o mișcare extraordinară”

După plecarea de la Pro tv, însă, Lori a semnat imediat cu rivalii de la Antena 1, pentru două emisiuni de succes, Next Star și X Factor. 

 „Când a venit propunerea Antenei, Next Star și XFactor am zis de ce nu. Dacă oricum acolo, sentimental, lucrurile nu mai erau cum fuseseră și simțeam că nu mă mai regăsesc am zis să încerc asta, e o posibilitate și să încerc ceva nou. 

De ce să stau pe aceeași șină de tren? Și a fost o mișcare extraordinară. M-am realizat în foarte multe lucruri, de când am venit la Antena 1. Televiziunea o să rămână, este un alt fel de entertainment”, mai spus Loredana Groza.

Atunci când a părăsit emisiunea “Vocea României” (Pro TV) și a trecut în ograda concurenței, la Antena 1, în juriul emisiunii “Next Star”, Loredana a făcut-o pe bani mulți. 

Conform surselor, artista ar fi încasat un onorariu cu 30% mai mare la Antena 1, fiind remunerată cu euro pe sezon.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191