Loredana era invidioasă pe Alina pentru relația pe care o avea tânăra. Criminala din Mangalia a recunoscut motivul atacului: „I-a zis să mă înșele”

Loredana era invidioasă pe Alina pentru relația pe care o avea tânăra. Criminala din Mangalia a recunoscut motivul atacului: „I-a zis să mă înșele”

Loredana era invidioasă pe prietena ei cea mai bună, Alina, pentru relația pe care o avea tânăra cu Sergiu. Criminala din Mangalia a recunoscut care a fost motivul atacului. Ce a declarat în fața autorităților.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Loredana a recunoscut că invidia profundă și dorința de control asupra vieții victimei, Alina, au condus la tragedie.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Loredana, invidioasă pe relația Alinei

Se pare că tensiunile dintre cele două tinere au luat naștere cu mult timp în urmă. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că Loredana a dezvoltat o invidie puternică față de Alina, care părea să aibă o relație plină de fericire și succes.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Deși Loredana a încercat să o controleze și să îi influențeze viața, Alina a rămas neclintită în deciziile și alegerile sale.

Într-o tentativă extremă de a-și impune puterea, Loredana a solicitat chiar să fie mutată într-o altă cameră de hotel, sperând că această schimbare va exercita presiune asupra Alinei. Cu toate acestea, situația a luat o întorsătură tragică atunci când Alina a ales să plece din proprie inițiativă.

Ce a spus Loredana despre certurile cu Alina

Într-o declarație cutremurătoare dată autorităților, Loredana a adus la lumină detalii terifiante cu privire la momentul tragic și tensiunile care au condus la această îngrozitoare tragedie.

Tensiunile dintre cele două prietene au atins un punct critic în momentul în care Alina a exprimat dorința de a pleca din hotel. Invidia profundă și frustrarea Loredanei față de succesul și fericirea Alinei au alimentat certurile lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191