Loredana Groza, în brațele lui Ștefan Bănică jr la petrecerea-surpriză de ziua ei. Și Tania Budi, și Dan Bittman au sărbătorit-o pe cântăreață

Loredana Groza, în brațele lui Ștefan Bănică jr la petrecerea-surpriză de ziua ei. Și Tania Budi, și Dan Bittman au sărbătorit-o pe cântăreață

Loredana Groza a împlinit 54 de ani pe 10 iunie, iar prietenii apropiați i-au pregătit o petrecere-surpriză. Printre cei care au fost alături de vedetă s-au numărat Ștefan Bănică jr, Dan Bittman, dar și Tania Budi.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din România, s-a trezit pe 10 iunie, de ziua sa de naștere, cu cele mai frumoase urări din partea familie, apropiaților, prietenilor, dar și fanilor. S-a bucurat și de urările primite în mediul online de la cei care o urmăresc și îi susțin acitivitatea în industria muzicală din România.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

După-amiază, artista a avut însă parte de o surpriză. Însoțită de fata sa, Loredana Groza a mers la un restaurant din nordul Bucureștiului, fără să bănuiască ce o așteaptă. O petrecere au pus la cale prietenii ei apropiați pentru a o sărbători. Uimită, Loredana Groza i-a luat pe toți în brațe când i-a văzut. Artista a apărut în brațele lui Ștefan Bănică jr, care nu a lipsit.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Și Dan Bittman și-a făcut apariția și i-a făcut urări vedetei, la fel și Tania Budi.

După multe conversații cu prietenii, a venit și mult așteptatul moment al serii, Loredana Groza s-a bucurat și de un tort special din bezea. „Petrecere surpriză de ziua mea. Atât de mulți prieteni dragi m-au luat prin surprindere și m-au făcut să mă simt atât de fericită și iubită”, a fost mesajul pe care l-a scris Loredana pe pagina ei de Instagram.

În vârstă de 54 de ani, Loredana Groza își dorește să aibă o apariție perfectă pe scenă, atunci când vine în fața fanilor ei. Nu e săptămână fără să susțină un concert, să meargă la un eveniment privat sau monden, ea fiind printre artiștii preferați din România.

Tocmai pentru că vrea să aibă o imagine impecabilă, de-a lungul timpului, cântăreața a făcut multe schimbări, a adoptat un stil de viață sănătos, de curând a eliminat din dieta ei și alimentele care conțin proteină animală. Loredana Groza a devenit vegană, nu mai mănâncă ouă, carne și multe altele. Încântată de rezultatele pe care le are cu noua dietă, ea le-a recomandat-o și fanilor ei.

„De Paște o să cânt, o să fiu la mare. O să sparg ouăle, dar nu știu dacă o să le mănânc în acest an, pentru că nu mai mănânc nimic legat de proteină animală, astfel că sunt o vegană înrăită. Când vezi că sunt rezultate și vezi ce schimbări îți aduce o asemenea dietă, vă sfătuiesc și pe voi”, a declarat în urmă cu câteva luni Loredana Groza pentru emisiunea „Xtra Night Show”.

De-a lungul timpului s-a vorbit despre faptul că Loredana Groza ar fi călcat pragul medicului estetician, însă ea a negat întotdeauna. Transformarea vedetei din ultimii ani a stârnit multe semne de întrebare printre fani. Artista nu mai are de gând să bage în seamă comentariile celor răutăcioși și susține că nu trebuie să se justifice în fața nimănui. „Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând, nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «A doua cădere a Constantinopolului».

Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută”, a spus Loredana recent.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191