Lovitură dură pentru soțul Danei Roba! Agresorul care a mutilat-o pe vedetă, vești proaste din partea judecătorilor

Lovitură dură pentru soțul Danei Roba! Agresorul care a mutilat-o pe vedetă, vești proaste din partea judecătorilor

În urmă cu aproape două luni, Dana Roba a fost mutilată de-a dreptul de către soțul ei, Daniel Balaciu. Într-un exces de furie, bărbatul a lovit-o pe vedetă pe neașteptate, în timp ce aceasta dormea, cu ciocanul în cap, iar Dana Roba a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, medicii dându-i 0 șanse de supraviețuire. Ca prin miracol, Dana Roba și-a revenit, însă Daniel Balaciu vrea să scape de închisoare. Ce lovitură dură a primit el din partea judecătorilor.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Dana Roba a fost mutilată pe viață de către soțul ei, Daniel Balaciu, în urmă cu aproape două luni. După trei săptămâni în care a stat la Terapie Intensivă, iar medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire, vedeta a reușit să deschidă ochii, să vorbească și să conștientizeze tot ce s-a întâmplat.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Soțul Danei Roba, lovitură dură din partea judecătorilor

Make-up artistul a făcut declarații terifiante despre dimineața în care a fost mai mult moartă decât vie, atunci când Daniel Balaciu a năpustit peste ea în cameră și a lovit-o cu ciocanul în cap și i-a strivit degetele.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Bărbatul se află în acest moment în închisoare, iar în urmă cu două săptămâni acestuia i-a fost prelungit arestul cu încă 30 de zile, până pe data de 4 august, atunci când urmează să fie luată o nouă decizie în cazul său. Mai mult de atât, atunci i-a fost respinsă bărbatului și cererea prin care voia să primească o măsură preventivă mai blândă și să scape de măsura arestului preventiv.

Daniel Balaciu a contestat prelungirea arestului, însă judecătorii au decis!

La auzul veștii că urmează să mai stea alte 30 de zile în arest, Daniel Balaciu a forumulat o nouă contestație, însă soțul Danei Roba a primit lovitura din partea judecătorilor. Acestuia i-a fost respinsă, în urmă cu doar câteva zile, contestanția ca fiind nefondată.

Totodată, agresorul Danei Roba trebuie să plătească și suma de 400 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată, după cum se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191