Luna plină în Săgetător dă peste cap viața semnelor zodiacale. 3 zodii vor avea parte de schimbări și situații neașteptate

Luna plină în Săgetător dă peste cap viața semnelor zodiacale. 3 zodii vor avea parte de schimbări și situații neașteptate

Luna plină în Săgetător dă peste cap viața semnelor zodiacale, iar 3 dintre zodii vor avea parte de schimbări și situații neașteptate, însă nu în sens rău! Nu mereu este vorba despre schimbări în rău, dimpotrivă, viața unor nativi li se va schimba în bine.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Trei zodii vor avea parte de schimbări și situații neașteptate

Rac

Strălucești perioada asta, dragă rac! Acest lucru este valabil mai ales atunci când iei în considerare sentimentul tău de apartenență în sfera profesională, deoarece guvernatorul acestei luni pline (Jupiter) continuă să se plimbe prin a 11-a ta casă a aspirațiilor, a contribuțiilor sociale și a grupurilor de prieteni. Mai important, cu Venus în tranzit, în semnul tău și cu Luna plină care îți luminează a șasea casă a afacerilor de zi cu zi, astrele te încurajează să reflectezi asupra sentimentului tău de autoapreciere, precum și asupra talentelor și abilităților unice. Ești talentat și capabil, iar dacă știi să profiți de calitățile tale, vei avea parte de ocazii extraordinare. Îți vei asuma un risc fantastic, care îți poate aduce foarte multe beneficii, este posibil să îți pună la încercare încrederea în tine, dar rămâi tare, pentru că ești capabil pentru această provocare!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Leu

Renunțarea la atașamentele, care vă lasă epuizați energetic, te va elibera. Cu toate că, odată cu Luna plină care afectează a cincea ta casă a iubirii, pasiunii și autenticității, există o oportunitate de a prelua conducerea. Ar putea fi vorba de ceva la care ai lucrat în culise sau de o investiție la care te-ai gândit în secret. Oricum ar fi, influența puternică a lui Jupiter în Taur te ajută să îți prioritizezi obiectivele, atât pe plan personal, cât și profesional vorbind. Ai nevoie de curaj pentru a reuși! Ia-ți inima în dinți și pornește la luptă! Vei avea parte de niște situații total neașteptate care vor fi în favoarea ta.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Pești

O cantitate nesfârșită de potențial te înconjoară, dar depinde de tine să îl pui în valoare. Dacă vrei să îți schimbi job-ul, sau pur și simplu îți prioritizezi viața socială, ai noroc, deoarece Luna plină va pune în lumină casa a 10-a a carierei și reputației. Din fericire, cu guvernatorul său (Jupiter) care aspectează bine casa a treia, ai resursele și flerul necesare pentru a încheia o afacere sau de a pune bazele unui proiect de lungă durată. Vei primi șansa așteptată, iar asta te va poziționa pe un drum nou în viață.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191