Mădălin Ionescu s-a filmat gol în duș! Soțul Cristinei Șișcanu a uimit: „Cu cultura nu faci vizualizări”

Mădălin Ionescu s-a filmat gol în duș! Soțul Cristinei Șișcanu a uimit: „Cu cultura nu faci vizualizări”

Celebrul prezentator TV, Mădălin Ionescu, a fost, de curând, protagonistul unui „incident” mai puțin obișnuită. Unii fani l-au felicitat, alții l-au criticat.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Cu ajutorul postării buclucașe, Madălin Ionescu și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu un subiect delicat. Mai precis, moderatorul TV a mărturisit că observă din ce în ce mai rar oameni care își doresc cu adevărat să citească cărți.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

„Speriat” de acest fenomen, Mădălin Ionescu a anunțat că va face live din duș dacă va aduna un număr mare de vizualizări, astfel încât postarea sa să ajungă la cât mai mulți oameni.

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

Din duș, Mădălin Ionescu a prezentat mai multe cărți, în timp ce se afla în duș și a atins un număr impresionant de vizualizări, jurnalistul a făcut live-ul mult promis din duș.

Deși a fost criticat, Mădălin Ionescu a mărturisit că nu regretă absolut deloc, mai ales că prin acest mod o mulțime de internauți au aflat despre lecturile care i-au marcat viața într-un fel sau altul.

Ba mai mult, prezentatorul TV a vrut să sublinieze încă o dată faptul că a fost „o strategie de marketing” care s-a dovedit a fi un real succes și, de asemenea, le-a mulțumit tuturor urmăritorilor săi care au apreciat gestul, dar și curajul de care a dat dovadă.

În timpul live-ului de sub duș, Mădălin Ionescu a purtat șort de baie, nefiind vorba de nimic indecent. „Știu că atunci când vorbești despre cultură…e greu să faci vizualizări. Eu am riscat, pentru că îmi plac provocările. Așa că am ‘îndrăznit’ să fac o postare despre cărți. Și nu orice fel de cărti, cele pe care le consider determinante, importante pentru conturararea unei personalități puternice.

Pe mine m-au ajutat, format și marcat. Și pentru că știam că e greu să stârnești interesul în online doar cu niște cărți, am lansat o provocare: dacă video-ul meu despre cărți avea să atingă un număr impresionant de vizualizări, voi face un live din duș. Și, ce credeți, neașteptat…am făcut aproape de views.

Așadar, la duș cu mine, că doar sunt om de cuvânt. Prin urmare, pentru cei care nu știu toată istoria, nu, nu a înnebunit Mădălin Ionescu, ci doar și-a ținut o promisiune făcută. Până la urmă, scopul în acest caz scuză mijloacele! Așa mulți internauti au aflat despre aceste cărți minunate! Le mulțumesc celor care au apreciat maniera mea de marketing!”, a declarat Mădălin Ionescu, în exclusivitate pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191