Mai ceva ca la tigăi! Dorian Popa a împărțit șaorma gratis: oamenii efectiv s-au călcat în picioare

Mai ceva ca la tigăi! Dorian Popa a împărțit șaorma gratis: oamenii efectiv s-au călcat în picioare

Dorian Popa a deschis un nou punct al francizei ”Șaormeria Băneasa”, la Călărași. Înaintea deschiderii, Dorian Popa anunțase că va fi prezent la eveniment și 1000 de șhaorma vor fi oferite gratuit.
A ieșit o adevărată nebunie. Mii de tineri s-au înghesuit pentru a face poze cu Dorian Popa, dar și pentru a prinde o șhaorma gratis.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Cu ocazia inaugurării, 1.000 de shaorma au fost gratuite joi, de la ora 12.00 la 18.00.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Artistul deține această franciză ”Șaorma Băneasa” și a deschis mai multe puncte comerciale atât în București, cât și în țară.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Ingredientul special din ”Hâtz șhaorma”
În urmă cu un an, înainte de lansarea preparatului culinar, influencerul dezvăluia că orice shaorma Hâtz conține usturoi, însă rămâne la alegerea fiecăruia dacă dorește sau nu îngredientul vedetă.

„Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice shaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu”, spunea Dorian Popa pe TikTok despre shaorma lui, chiar înainte de lansarea pe piață a preparatului.

Ingredientele pe care le conține shaorma Hâtz: cartofi (120g), carne (150g), varză (85g), castraveți (50g), ceapă (20g), pătrunjel (10g), roșii (60g), sos de usturoi (20g), ketchup (20g). În momentul de față, shaorma Hâtz costă 31 de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191