Mama Biancăi Brad, mândră până la Dumnezeu și înapoi de nepotul său: „Avem încredere în el”

Mama Biancăi Brad, mândră până la Dumnezeu și înapoi de nepotul său: „Avem încredere în el”

Geta Brad, mama Biancăi Brad (55 de ani), este foarte mândră de nepotul său, Luca (18 ani). Contactată de Click!, bunica ne-a mărturisit că are mare încredere în adolescent atunci când vine vorba de șofat, mai ales că atât mama, cât și tatăl său, afaceristului Aurel Frățilă, s-au ocupat de el după luarea permisului de conducere.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Au trecut doar câteva luni de când fiul Biancăi Brad a luat permisul de conducere și și-a făcut familia mândră și fericită. Lucrurile se pare că au intrat pe un făgaș normal, ne-a spus bunica Geta, atunci când vine vorba de încredere și dobândirea reflexelor în ceea ce privește condusul unui autovehicul.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Nepotul meu a ajuns un mare cavaler. Este mare acum. Și nu mă mândresc cu el doar că a ajuns frumos și înalt, ci că învață și foarte bine la școală. Are permis de conducere, da, conduce foarte bine. Nu a avut niciun eveniment rutier până acum. Avem încredere în el că o să fie bine.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Până a prins încredere în el, s-a ocupat Bianca (Brad – ) cu soțul. Au mers în dreapta lui, l-au mai învățat una alta, i-au dat curajul necesar și acum se descurcă singur. Acum se duce singur cu mașina la școală, nu are treabă”, a declarat mama Biancăi Brad, Geta Brad.

Mândră de fiul său

Pentru că a dorit să împărtășească fericirea din suflet pe care o are cu toată lumea, în luna iunie, a acestui an, Bianca Brad a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care le mărturisea tuturor marea realizare a fiului său:

„Sunt foarte mândră de puiul meu și fericită pentru fericirea lui care era evidentă. Asta îi doresc cel mai ă fie fericit căci asta ar însemna, nu?…să fie sănătos, iubit, împlinit și să aibă o viață bună și frumoasă. Drum bun în viață, copil frumos și ă mergi pe drumul cel bun, să ajungi cu bine oriunde îți dorești și să nu uiți niciodată de unde ai plecat”.

Click! spune

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. Pe lângă talentul său pe care îl are în domeniul artistic și care a fost remarcat de producători și regizori, frumusețea sa a atras foarte ușor privirile celor din jur, având în vedere că în anul 1990 aceasta a fost câștigatoarea concursului de Miss – „Miss Prințesa Frumuseții”, imediat după Revoluția din 1989.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191