„Mamă, hai că a murit George, mamă!”. Doi prieteni buni, ambii de 19 ani, au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele, în miez de noapte, pe un deal din Brașov

„Mamă, hai că a murit George, mamă!”. Doi prieteni buni, ambii de 19 ani, au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele, în miez de noapte, pe un deal din Brașov

„Mamă, hai că a murit George! Mamă, hai repede, te rog!”

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Ora 1 noaptea. Liniştea satului este spartă de o bubuitură puternică ce se aude de pe deal. Cei câţiva oameni care locuiesc în zonă se trezesc îngroziţi şi ies în grabă să vadă ce se întâmplă. Printre ei – şi sora lui George, unul dintre cei doi tineri morţi. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Sora lui George: Am auzit buşitura şi m-am dus să văd. M-am dus şi i-am pus mâna să vedem dacă mai are puls.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Tatăl unui dintre tineri:Erau morţi! Eu nu m-am mai apropiat de ei. Mi-a fost frică, se vedea că era mort. M-am dus că poate a căzut cumva şi şi-a rupt vreo mână sau vreun picior.

Tinerii morți în accident erau prieteni din copilărie

Tinerii, prieteni din copilărie, împărtăşeau aceeaşi pasiune – cursele enduro. Cei doi au plecat noaptea la o plimbare. Fără nicio lumină care să le indice drumul şi asurziţi de zgomotul puternic al motoarelor, aceştia s-au ciocnit frontal.

Vecin: A venit unul de sus şi unul de pe vale.

Reporter: Nu aveau lumini pe motoare?

Vecin: Nu a avut.

Reporter: Echipament de protecţie?

Vecin: Nu au avut nimic.

Sora lui George: Sunt mulţi care se dau, mulţi. Pe deal pe aici.

Cei doi prieteni au murit pe loc

Impactul a fost atât de violent încât băieţii au murit pe loc. 

Zontea Daniel, IPJ Braşov: În urma resuscitării şi a manervrelor care s-au efectuat de către echipele de salvatori sosite la faţa locului nu s-a mai putut face nimic şi a fost declarat decesul. 

Deşi nu aveau permise de conducere, cei doi băieţi îşi cumpraseră motocicletele. Săptămâna viitoare urmau să plece împreună în Germania, însă destinul le-a fost curmat prea devreme. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191