Mama lui DJ Lalla, strigăt de ajutor cu doar o săptămâna ca artista să moară. Femeia ar fi știut în ce stare se află fiica ei: ”Vă rog să îmi recomandați…” / FOTO

Mama lui DJ Lalla, strigăt de ajutor cu doar o săptămâna ca artista să moară. Femeia ar fi știut în ce stare se află fiica ei: ”Vă rog să îmi recomandați…” / FOTO

Apar detalii noi despre Dj Lalla. Mama ei ar fi știut în ce stare gravă se află fiica ei, astfel că a transmis un strigăt de ajutor cu doar o săptămână înainte să afle tragica veste că s-a stins din viață. Femeia a făcut tot ce a putut să o ajute, însă a fost prea târziu.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Dj Lalla s-a stins din viață în urmă cu o zi, când trupul ei neînsuflețit a fost găsit de niște turiști pe plajă în Mamaia. Polițiștii au identificat-o, iar mai apoi au apărut tot mai multe informații controversate. Atât tatăl ei, când a făcut declarații, cât și mama ei știau ce problemă avea fiica lor și nu au rămas indiferenți.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mama lui Dj Lalla a încercat să își ajute fiica

Mama artistei a încercat să o ajute să își trateze problemele grave de care suferea și care, în cele din urmă, ar fi chiar motivul morții ei.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Artista locuia în orașul Turda din județul Cluj, alături de părinții ei. Astfel, mama ei a cerut ajutorul oamenilor de pe un grup de Facebook din același oraș, fiind îngrijorată de situația în care se află Dj Lalla.

Aceasta le-a cerut oamenilor să îi recomande un medic neurolog și un medic psihiatru, care să facă consultații la domiciliu. Nu a specificat pentru cine are nevoie, însă ar fi vorba despre Dj Lalla, judecând după incidentul care s-a produs în urmă cu doar o zi. Tânăra a mai fost internată la spital din cauza depresiei în urmă cu o lună.

Cum s-a comportat Dj Lalla cu apropiații ei în ultima perioadă

Dj Lalla era prezentă la multe petreceri din România, unde întreținea atmosfera, iar prietenii ei erau mereu alături de ea. Dintr-o tânără plină de energie și fericită, Dj Lalla nu a mai avut același chef de viață în ultimele săptămâni. Zizika a cunoscut-o datorită proiectelor profesionale și a stat de vorbă cu prietenele ei, care au făcut aceste dezvăluiri despre ea. Mai mult, se pare că Dj Lalla a pierdut mult în greutate înainte să moară.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191