Mama lui Vlad Pascu ar fi cumpărat droguri pentru fiul ei. Metoda prin care Miruna Pascu intra în posesia lor

Mama lui Vlad Pascu ar fi cumpărat droguri pentru fiul ei. Metoda prin care Miruna Pascu intra în posesia lor

Noi informații revoltătoare în cazul șoferului drogat din 2 Mai! Vlad Pascu se droga frecvent, iar una dintre cele care îi cumpărau droguri ar fi fost chiar propria lui mamă! Iată prin ce metodă reușea Miruna Pascu să obțină substanțele pentru fiul ei.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Anchetatorii au început perchezițiile domiciliare în cazul lui Vlad Pascu, iar mai multe persoane au ajuns la sediul DIICOT, în această dimineață. Cazul șoferului drogat a revenit în atenția presei și au ieșit la iveală informații revoltătoare cu privire la modul în care acesta obținea drogurile. Cea care se ocupa de acest lucru ar fi fost chiar mama lui.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Miruna Pascu îi cumpăra droguri lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai

Conform Antena 3 CNN, Miruna Pascu știa că fiul este dependent de droguri și nu pare că ar fi încercat să oprească acest lucru.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Mama lui Vlad Pascu se ocupa personal să îi cumpere acestuia diferite pastile, pe care le obținea de la farmacii speciale din spitale. În mod normal, aceste pastile erau destinate pacienților cu boli grave.

Mai mult, medicamentele erau foarte concentrate și nu se eliberau în orice condiții, ci doar pe bază de rețetă. Însă, Miruna Pascu reușea să le obțină, iar mai apoi i le dădea fiului ei, care se droga cu acestea.

Se pare că de pastilele obținute de Miruna Pascu de la farmacii ar fi beneficiat mai multe persoane din anturajul lui Vlad Pascu. După ce a provocat tragedia din 2 Mai, pe Internet au apărut filmuțele revoltătoare cu Vlad Pascu, în timp ce are asupra lui mai multe tipuri de pastile.

Poliția s-a autosesizat în cazul scenelor de la sediul DIICOT

Mihai Pascu a fost și el adus, astăzi, la sediul DIICOT, după ce poliția a găsit în locuința sa muniție. Ei bine, acesta a părăsit sediul, după ce audierile au fost finalizate.

Mihai Pascu a purtat o cască de motociclist pentru a nu fi filmat, iar mai apoi s-a urcat pe motocicletă și a accelerat, fiind aproape să calce jurnaliștii. În urma acestor imagini, polițiștii s-au autosesizat și au pornit o anchetă.

”Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a transmis poliția printr-un comunicat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191