Mama patronului stației GPL din Crevedia a făcut primele declarații: „Ce vreți? Așa arată o soție de primar?”

Mama patronului stației GPL din Crevedia a făcut primele declarații: „Ce vreți? Așa arată o soție de primar?”

Soția primarului din Caracal, Petra Doldurea, a vorbit, pentru prima dată,despre exploziile devastatoare care s-au produs, sâmbătă, la Crevedia, în stația GPL a fiului său.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Petra Doldurea a avut o atitudine cel puțin ciudată atunci când jurnaliștii i-au cerut să comenteze cumplitul eveniment, soldat cu doi morți și 56 de răniți. Femeia a ieșit nervoasă la poarta casei și a început să-și arate mâinile, „să se vadă cât de muncite sunt”.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Această atitudine este cel puțin bizară, având în vedere averea impresionată pe care o are împreună cu familia sa. Cei doi soți locuiesc într-o casă de aproape 400 de metri pătrați.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Atunci când au avut loc exploziile la Crevedia, Ion Doldurea era în străinătate, probabil, cu afaceri, iar soția lui era singură acasă.

Îmbrăcată într-o rochie de casă, cu un șorț de bucătărie deasupra, Petra Doldurea mătura pavelele din curte în momentul în care a văzut presa.

„Ce vreți? Copilul meu nu e fiu de beizadea. Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?”, a spus femeia când a ajuns la poartă.

Uitați-vă la mâinile mele, să se vadă ce muncite sunt”, a mai spus soția primarului.

„Eu nu știu nimic”

Întrebată dacă își consideră fiul responsabil vină pentru tot ce s-a întâmplat, aceasta a reacționat. „Nu-mi puneți mie astfel de întrebări. Eu nu știu nimic. Nu mai stau cu băiatul meu de 14 ani. Să spună cei care fac ancheta. Băiatul meu este acolo, la Crevedia. Eu nu știu nimic”, a declarat, Petra Doldurea.

O reacție la fel de bizară, lipsită de orice fel de empatie față de victimele de la Crevedia, a avut-o și primarul din Caracal.

Într-un interviu pentru România TV, imediat după incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a vorbit despre tragedia produsă la firma fiului său, Ionuţ Doldurea.

Întrebat dacă știe că au murit oameni, primarul din Caracal a răspuns: „Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”, a precizat edilul, potrivit Antena 3.

Ion Doldurea a spus că în momentul exploziei se afla în străinătate, unde se pregătea să participe la o conferință, dar va reveni de urgență în România cu primul avion. De asemenea, acesta a mai spus că fiul său „discută acum cu procurorii”.

Firma fiului primarului din Caracal nu avea autorizație de funcționare și figura ca fiind închisă încă din toamna anului 2020.

Doi oameni au murit, în urma exploziilor

Două explozii devastatoare urmate de incendii au avut loc, sâmbătă seară, la o stație GPL din Crevedia, al cărei patron este fiul primarului PSD din Caracal, județul Olt, Ion Doldurea.

În explozii, două persoane, soț și soție, au murit, iar 56 de persoane au fost rănite, majoritatea fiind pompieri care interveneau la fața locului. Un număr de 39 de pompieri au fost răniți în a doua explozie puternică produsă în jurul orei

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191