„Mama vinde și acum ziare la tarabă…Tata este un copil!” Connect-R, dezvăluiri emoționante despre trecut și părinții săi

„Mama vinde și acum ziare la tarabă…Tata este un copil!” Connect-R, dezvăluiri emoționante despre trecut și părinții săi

Connect-R (42 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În cadrul unui interviu, cântărețul a vorbit despre părinții săi, pe care susține că îi divinizează și nu se sfiește să recunoască că provine dintr-o familie săracă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Mama este pragmatismul întruchipat (…) Tata este un copil”

Connect-R își divinizează părinții, iar asta o spune chiar el, dar se poate vedea și din tatuajul pe care acesta îl poartă pe unul dintre brațe. Aurel și Rodica Mihalache au muncit cu sudoare pentru a-i asigura traiul fiului lor și au rămas necunoscuți, chiar și după ce acesta a devenit celebru.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Rareori au acceptat să apară în lumina reflectoarelor, iar atunci când au apărut, oamenii i-au apreciat pentru carisma lor. În cadrul podcastului găzduit de Mihai Bobonete, Connect-R a vorbit cu emoție despre cei care i-au dat viață.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella.

Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar culucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare.

Eu n-am cum să uit asta cât oi trăi. Stăteam în Piața Domenii, o casă naționalizată. Se ceartă ei pe teme din astea că nu sunt bani de mâncare. La un moment dat, stăteam noi toți la televizor, toată familia ne uitam și, la un moment dat, tata dispare.

Nu s-a auzit nici ușa. Mama mă întreabă unde e tata. Eu nu știam, că auzeam ușa dacă pleca undeva. La un moment dat, mama își aruncă ochii sus și era cocoțat sus pe sobă. O sobă mare de teracotă. Pe mama o pufnește râsul. Căuta să rupă momentul. Acum, că ai râs, nu mai ai voie să îmi reproșezi lucruri, gata!”, a mărturisit Connect-R în cadrul podcastului.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă”

Artistul a recunoscut că familia sa a fost săracă dintotdeauna, iar mama lui lucrează și acum ca vânzătoare de ziare la o tarabă. Tatăl lui a fost artist, drept pentru care nu mai este nevoie să ne întrebăm de unde a moștenit Connect-R talentul muzical.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, spunea cântărețul într-o emisiune TV.

„Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți”

Pe de altă parte, Connect-R a recunoscut că a avut zile în copilărie, când nu a avut nici măcar ce pune pe masă. Și chiar dacă acum se bucură de faimă și succes, cântărețul nu va uita asta niciodată. 

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Franț! Gata, fericire pe mine!”, a povestit el pe rețelele de socializare, la un moment dat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191