Manifestații pro-Palestina în Capitală. Zeci de palestinieni stabiliți în România au ieșit în stradă

Manifestații pro-Palestina în Capitală. Zeci de palestinieni stabiliți în România au ieșit în stradă

O manifestație de solidaritate cu palestinienii blocați în Fâșia Gaza a avut loc sâmbătă, în Piața Universității din Capitală. Zeci de palestinieni stabiliți în România au ieșit în stradă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Delia Olaru, jurnalist Digi24: „Sunt în jur de 120 de persoane care au ajuns aici în centrul Capitalei. Am observat o adevărată desfășurare de forțe. Cei care doresc să participe la mitingul pro-Palestina trebuie să treacă de aceste filtre de securitate organizate de jandarmi. Nimeni nu intră fără a fi verificat, și careta de identitate este verificată în unele cazuri. Chiar și reprezentanții mass-media au fost verificați.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Sunt amplasate și camere ale Jandarmeriei pentru a-i verifica pe cei care pot deveni violenți. (…) În jur de 500 de persoane și-au anunțat prezența astăzi aici, persoane care locuiesc în România de mulți ani, dar care sunt cu gândul la Fâșia Gaza. Poate vă întrebați de ce au ieșit astăzi în stradă. Am discutat cu o parte dintre ei și nu vor să ceară nimic, vor doar să aducă un gând pentru cei care sunt în Gaza și le transmit prin această manifestație toată susținerea lor”. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Mitingul este organizat de Asociaţia Comunităţii Palestiniene din România, în semn de solidaritate cu poporul palestinian. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea publică pe durata mitingului.

„Sâmbătă (…) în Piaţa Universităţii, în intervalul orar 15,30 – 18,30, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei, respectiv pentru asigurarea ordinii publice şi protecţia participanţilor la adunarea publică organizată de Asociaţia Comunităţii Palestiniene din România”, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei transmis, vineri, Agerpres.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191