Manuela Oprișiu, nevoită să-și crească fetița de una singură, după ce s-a despărțit cu scandal de tatăl micuței, Leo de la Roșiori! Ce spune bruneta despre bărbatul cu care are un copil: ”Indiferent de ce a făcut…”

Manuela Oprișiu, nevoită să-și crească fetița de una singură, după ce s-a despărțit cu scandal de tatăl micuței, Leo de la Roșiori! Ce spune bruneta despre bărbatul cu care are un copil: ”Indiferent de ce a făcut…”

Manuela Oprișiu ne vorbește, în exclusivitate pentru , despre cum e să fie o mamă singură, căci știm foarte bine că înainte de a naște, tânăra și tatăl fetiței, cunoscutul manelist Leo de la Roșiori, și-au spus adio și s-au separat cu scandal. Bruneta face declarații și despre bărbat spune dacă cântărețul are în prezent vreo relație cu fiica lui.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

O situație demnă de un roman, cam așa stau lucrurile în povestea de viață a Manuelei Oprișiu. Bruneta a devenit mamă în urmă cu un an, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru tânără, căci a fost nevoită să-și crească fiica de una singură, asta după ce s-a despărțit cu mare scandal de tatăl micuței înainte ca aceasta să vină pe lume.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Manuela Oprișiu și manelistul Leo de la Roșiori, cunoscut pentru hit-ul ”Am tras draperiile” au avut o poveste de iubire de scurtă durată în timp ce bărbatul avea o relație și cu actuala lui soție, cea care i-a oferit patru copii. Situația nu era deloc una roz, astfel că în cele din urmă, însărcinată fiind, Manuela Oprișiu a ales să rupă relația cu bărbatul, iar el s-a întors la femeia care l-a făcut tată de patru ori.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce spune Manuela Oprișiu despre tatăl fetiței sale, manelistul Leo de la Roșiori! Cei doi nu mai țin legătura

De atunci, legătura din Manuela Oprișiu și Leo de la Roșiori nu a mai existat. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru , bruneta ne spune că nu vrea să vorbească prea mult despre manelist, însă are cuvinte de laudă la adresa lui și îl felicită pentru succesul din plan profesional.

În ceea ce privește relația pe care bărbatul o are cu fiica lui de aproape doi ani, Manuela Oprișiu nu a vrut să ne dea detalii, căci susține că atunci când va crește fata ei mare o să citească articolele și nu vrea să o afecteze în niciun fel.

Potrivit informațiilor apărute, se pare că Leo de la Roșiori nu și-ar respecta obligațile de tată, mai precis nu ar acorda pensie alimentară fiicei sale. Manuela Oprișiu spune că nici nu s-a pus problema de așa ceva și nici nu înțelege de ce oamenii vor să-i facă rău bărbatului aducându-o astfel de acuzații. Vedeta precizează că Leo de la Roșiori e un om bun și nu merită să-i fie distrusă imaginea.

Cum se descurcă Manuela Oprișiu de una singură cu fetița

Întrebată cum se descurcă de una singură cu cea mică, Manuela Oprișiu spune că are parte și de ajutor din partea familiei ei și știe că atunci când e plecată, Ozana e pe mâini bune, însă în cea mai mare parte din timp ea e alături de micuță.

Bineînțeles, nu i-a fost deloc ușor la început atunci când și-a dat seama că ea va trebui să fie și mamă și tată pentru fiica ei, însă micuța i-a dat putere să meargă mai departe. Acum, de o lună de zile, Ozana merge la creșă și deja s-a acomodat cu copiii.

Manuela Oprișiu spune că vede deja o îmbunătățire semnificativă la fata ei și consideră că a făcut o alegere foarte bună în acest sens, mai ales că acum are și câteva ore libere în care se poate ocupa de partea profesională.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191