Mara Bănică s-a mutat în casă boierească cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cât a câștigat de la Pro TV

Mara Bănică s-a mutat în casă boierească cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cât a câștigat de la Pro TV

Marile show-uri de televiziune precum „Survivor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”  sau „America Express” îi imbogățesc pe protagoniștii lor. Mai toate vedetele care au participat în astfel de emisiuni au fost bine remunerate. Multe dintre ele ajung să-și cumpere chiar case cu banii obținuți în astfel de competiții.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Mara Bănică (47 de ani) este și ea una dintre vedetele care se mută în casă nouă după participarea de anul trecut de la emisunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”( de la Pro TV).

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Jurnalista a dat o lovitură de imagine, anul trecut, când a lăsat Antena 1 pentru Pro TV. Acum, Mara e în toi cu mutarea în noua ei casă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Până acum, Mara a locuit într-un penthohouse de trei camere, cu pereți de sticlă aparținând soțului său. Cum familia s-a mărit după ce pe lume a venit pe lume și micuța Donca Maria, cei doi s-au gândit că a venit timpul să se mute într-un apartment mult mai spațios, la vilă.

Mara Bănică: „Cu banii de la Pro am făcut o cameră și jumătate!”

Este, de fapt, un apartament într-o casă  boiească pe care l-am luat-o de la zero, în centrul Bucureștiului. Am un etaj întreg aici, cinci camere la etajul casei. Casa e șantier acum. Pânăla acest moment, doar în amenajare am băgat 53 000 de euro.Ușile din stejar masivau costat vreo 13 000 de euro, parchetul 10 000 de euro, marmura vreo 3000 de euro.

Prin urmare, cu banii de la Pro TV eventual amenajam doar o cameră și jumătate. Termopanele au fost 9000 de euro, încălzirea în pardoseală vreo 11000 și, gata, ăștia-s banii de la Pro! Casa fiind boierească, am vrut să păstrez patina timpului, am folosist numai lemn masiv. Așa îmi plac mie casele, boierești!”, a povestit Mara Bănică, pentru Click!

Mara se mulțumește deocamdată doar cu apartamentul din vila boierească din centrul Capitalei. În viitor, jurnalista are de gând să-și construiască o nouă vilă, de data aceasta ultra-modernă în apropierea Bucureștiului, unde deține deja un teren.

Își face vilă ultramodernă în afara Bucureștiului

Eu am vândut casa părintească și am cumpărat un teren mare în afara Bucureștiului. O să facem acolo o casă de vacanță sau de bătrânețe. Ne apucam la anul. Deocamdată, finalizăm apartmentul de aici din oraș pentru cășcoala copilului e în centru. Total ca investiții cele douăcase cred că o să ne ducă undeva la jumătate de milion de euro. Fac zeste la copii!”, ne-a mai spus Mara.

Are o fetiță cu noul soț!

Mara Bănică este o femeie împlinită pe plan personal. Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, la începutul anului trecut, mai precis în februarie, când a adus-o pe lume pe micuța Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț.

Jurnalista s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, dar niciodată nu a publicat vreo poză cu chipul lui. Tot timpul s-a ferit să facă public cum arată bărbatul care-i stă alături.

Despre soțul Marei Banica se știe deja că acesta conduce o multinațională în Germania și este nevoit să fie mai mereu plecat. Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, pe 15 iunie 2021. Și la cununia din biserica Mara a avut grijă să ascundă chipul bărbatului din viața sa. Jurnalista mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Mara Bănică a devenit cunoscută ca jurnalist, atunci când a fost corespondent de război pe fronturile din Kosovo, Afghanistan și Irak. Anul trecut, în august, Mara Bănică a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show de televiziune, difuzat de Pro TV și care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191