Marcel Ciolacu a devenit, din nou, tată la 56 de ani

Marcel Ciolacu a devenit, din nou, tată la 56 de ani

Premierul României a reușit să bifeze o altă reușită pe plan personal: Marcel Ciolacu a devenit, din nou, tată. Anunțul a fost făcut de Eugen Teodorovici, fostul lider PSD. Marcel Ciolacu are 56 de ani, iar băiatul lui cel mare, Andrei Filip este student la Medicină.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În cadrul emisiunii „Jurnal Politic”, moderată de Alexandru Răducanu, de la Canal 33, fostul ministru de finanțe a oferit publicului vestea că fostul coleg de partid a devenit tată, din nou. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În cadrul emisiunii amintite mai sus, omul politic a vorbit despre faptul că Marcel Ciolacu este proaspăt tătic: 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Nu dau niciodată într-un om aflat aflat jos, la pământ. Cum nu am dat nici în Florin Cîțu, nu voi da nici în el. Domnul Ciolacu are o problemă și o problemă mare față de Viorica Dăncilă. Dânsul a plecat de la partid, dar așa cum am spus, din păcate, are niște tigăi care zăgăne în spatele domniei sale. Dar eu îi doresc tot binele din lume, mai ales acum că e din nou proaspăt tătic”, a precizat Eugen Teodorovici pentru Canal 33.

Cât despre un viitor botez, Teodorovici a oferit câteva informații și în acest sens, dar nu foarte multe: 

„I-am urat tot binele din lume, dacă are un Dumnezeu… Uite, a fost acum la Papa, a fost și la Muntele Athos, cine știe! Nu știu unde ar mai putea merge? Poate în Tibet, cine știe! De un botez e posibil să auzim la un alt șef de partid, dar nu la domnul Ciolacu. Acum încă nu! Tot ce face face foarte bine mascat și asta înseamnă foarte mulți bani. Când ai un eveniment personal și dânsul are câteva… Domnul Ciolacu tot ce face e foarte bine mascat. Când ai un eveniment personal și dânsul are câteva la activ, și populația nu află, presa nu află înseamnă că s-au plătit multe, multe milioane de euro pentru a se ține sub capac!”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Marcel Ciolacu mai are un fiu, Andrei Filip, care în prezent este student la medicină. Andrei Filip s-a căsătorit civil în septembrie 2023.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191