Marcel Ciolacu (PSD): ‘Atât în Italia, cât și în Germania, a fost mărit salariul minim!’

Marcel Ciolacu (PSD): ‘Atât în Italia, cât și în Germania, a fost mărit salariul minim!’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat din nou de ce trebuie crescut salariul minim în România. El a dat exemplul țărilor din Vestul Europei.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„O treime din români au salariul minim pe economie. E un pic diferit față de țările dezvoltate din Europa. Atât în Italia, cât și în Germania, a fost mărit salariul minim. De ce? Ca să-și mențină puterea.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

De exemplu, în construcții, au venit și ne-au spus că 3000 de lei e prea mic, ei ar prefera 4.000 de lei. Așa se face. Nu există altă variantă în lume. (…) Dar e evident că va trebui mărit salariul minim.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Doresc în continuare o creștere, dacă nu totală, măcar parțială”, a declarat miercuri Marcel Ciolacu.

Context

Guvernul ia în calcul majorarea salariului minim astfel încât impactul crizei economice să fie cât mai mic pentru angajați și angajatori. Decizia urmează să fie luată în coaliție, de toate partidele de guvernământ.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191