Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit! Cei doi au spus cel mai important “DA” din viața lor / FOTO

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit! Cei doi au spus cel mai important “DA” din viața lor / FOTO

Astăzi este una dintre cele mai frumoase și fericite zile din viața Mariei Constantin! Artista s-a căsătorit civil cu Robert Stoica, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu doar câteva minute, cei doi îndrăgostiți au spus cel mai important “DA” din viața lor.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

În anul 2022, la Splash! Vedete la apă, Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de Robert Stoica. Astăzi, cei doi îndrăgostiți au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, iar artista de muzică populară și iubitul ei, Robert Stoica, au spus cel mai important “DA” din viața lor și au devenit oficial soț și soție.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica

Maria Constantin s-a căsătorit civil, în urmă cu doar câteva minute, cu Robert Stoica, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Pentru una dintre cele mai importante zile din viața ei, artista a ales să poarte o rochie albă, lungă, în timp ce partenerul ei de viață a optat pentru un costum turcoaz.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Zilele următoare va avea loc și petrecerea nunții, acolo unde vor fi prezenți în jur de 250 de invitați. Marele eveniment se anunță plin de surprize, iar Maria Constantin își dorește ca totul să fie perfect și să nu existe absolut nicium moment neplăcut.

”Mai am aproximativ o lună de zile. Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos.”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni.

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin

Pentru rochia pe care o va purta în ziua cea mare, în urmă cu ceva vreme, Maria Constantin declara că avea deja ideile conturate de câțiva ani pentru cum va arăta ținuta pe care o va purta într-una dintre cele mai importante zile din viața ei.

”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a spus Maria Constantin pentru

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191