Maria Georgiana, „Regina Only Fans”, și-a pus familia pe jar! A fost cerută în căsătorie și a anunțat că este însărcinată după 2 luni de relație. Declarații exclusive

Maria Georgiana, „Regina Only Fans”, și-a pus familia pe jar! A fost cerută în căsătorie și a anunțat că este însărcinată după 2 luni de relație. Declarații exclusive

La doar 24 de ani, tânăra din Iași are nici mai mult, nici mai puțin de un milion de urmăritori pe rețelele de socializare. Maria Georgiana a dezvăluit că a reușit să câștige și de dolari pe lună cu ajutorul OnlyFans, platforma pentru adulți. Acum, însă, tânăra și-a oficializat relația.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Maria Georgiana este una dintre cele mai populare românce de pe platforma TikTok. În trecut, tânăra cunoscută drept „Regina Only Fans”, a trecut prin momente dificile din cauza notorietății sale. Șatena a fost hărţuită şi şantajată de mai mulţi necunoscuţi. Mai exact, tinerei i s-au închis conturile din online, iar apoi i s-au cerut bani pentru a se putea reconecta în mediul virtual. Aceasta nu a răspuns şantajelor, ci a vrut să rezolve problemele pe cale legală, după cum a povestit chiar ea.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Maria Georgiana, „Regina Only Fans”, și-a pus familia pe jar! A anunțat că este însărcinată după 2 luni de relație

Maria Georgiana a luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când a postat imagini în care a arătat momentul in care a fost cerută în căsătorie. Mai mult decât atât, tânăra a afișat fotografii în care apărea cu burtică de graviduță. Reporterii au stat de vorbă cu șatena și au aflat despre cerea în căsătorie că a fost, de fapt, o probă, urmând ca partenerul ei să o ceară de soție și oficial.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Maria Georgiana ne-a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și iubitl ei. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, în timp ce erau în vacanță la Barcelona. Ea a fost cea care a făcut primul pas salutându-l pe bărbat. Chiar dacă inițial nu l-a suportat, ba mai mult, se „urau” reciproc, după cum spune chiar Maria, iată că viața i-a adus tot împreună.

Maria Georgiana și-a pus familia pe jar cu imaginile pe care le-a postat. Modelul a fost contactată de unul dintre membrii familiei sale, care a „luat de bună” sarcina șatenei. Cât despre cum va decurge relația dintre ea și proaspătul iubit, Maria spune că va face momentan naveta între România și Anglia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191