Maria Ghiorghiu, premoniție îngrozitoare! Ce se va întâmpla în România: „Ca într-un crater au intrat toate”

Maria Ghiorghiu, premoniție îngrozitoare! Ce se va întâmpla în România: „Ca într-un crater au intrat toate”

Maria Ghiorghiu a devenit una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din România. De mai bine de 25 de ani, ne transmite previziunile pe care le are în legătură cu anumite tragedii care sunt pe punctul de a se produce. Acum, clarvăzătoarea a făcut noi dezvăluiri care vizează țara noastră. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pe blogul său personal, acolo unde scrie tot ceea ce vocile îi transmit, un nou articol anunță o nouă tragedie care poate lovi România, mai exact Timișoara și Aiud. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Maria Ghiorghiu, noi previziuni despre România 

Prezicătoarea a mărturisit că a auzit voci care o anunțau în legătură cu posibilitatea producerii unor inundații catastrofale, zonele vizate fiind Timișoara și Aiud. 

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

„M-a trezit un glas care spunea doar atât: Timișoara, Aiud!. Moment în care, văd înspre Nord, Nord -Vest, o curte mare ca la o întreprindere cu multe clădiri, și în doar câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile. În depozitele din acea curte, apele tulburi au intrat de parca nu ar fi fost uși și ziduri.

Apoi mi se arăta și înspre Sud, o parcare în care erau mașinile aliniate, unele erau ca sub acoperiș. Brusc, se întâmplă ceva tare neplăcut. Parcarea de mașini se scufundă cu tot cu mașini, în câteva clipe. Ca într-un crater au intrat toate. Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari, inundații care vor aduce pierderi materiale, pierderi în gospodăriile noastre”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Maria Ghiorghiu: „Nu cumva să se spargă ceva, vreun bazin”

Prezicătoarea a continuat relatând faptul că aceste inundații se pot datora topirii zăpezilor sau spargerea unui bazin. 

„Pe lângă ninsori, vom avea și inundații, acolo unde, probabil, zăpada se va topi prea brusc. Vedeam străzi în care apa curgea ca în cascadă, dar culmea e că nu vedeam o apă tulbure, ci vedeam o apă foarte limpede, parcă era de la robinet. Și asta mă duce cu gândul ca nu cumva să se spargă ceva, vreun bazin, vreo țeavă de apă, că era apa limpede, nu era maro, era ca la robinet”, mai notează Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191