Maria Lungu, probleme mari după eliminarea de la „Survivor All Stars”. Ce a pățit tenul fostei concurente

Maria Lungu, probleme mari după eliminarea de la „Survivor All Stars”. Ce a pățit tenul fostei concurente

Maria Lungu (28 de ani), una dintre cele mai guralive concurente de la „Survivor All Stars”, ale acestui sezon, a fost eliminată săptămâna trecută din concurs, așa că s-a întors deja în România. Proaspăt ajunsă din Republica Dominicană blondina a făcut un story pe contul său de Instagram în care le-a spus tuturor cu ce probleme se confruntă tenul său.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Maria Lungu a fost implicată, și în acest sezon, în multe discuții controversate cu colegii săi de echipă. Discuțiile cele mai aprinse le-a avut cu Iancu Sterp, însă din cauza voturilor, de eliminare, din partea echipei Faimoșilor, aceasta a plecat acasă spre bucuria războinicilor. Ajunsă pe meleaguri natale, după aproape două luni, de dormit pe scânduri sub un acoperiș de frunze, se pare că acum tânăra se confruntă cu unele probleme.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

„Eu m-am trezit astăzi cu o grămadă de chestii pe față, de fapt le aveam deja, probabil din cauza lipsei de vitamine și a soarelui. În fine, sper să îmi treacă cât de curând posibil. Voiam să vă zic ă eu nu mai am chef de pretreceri.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

M-au sunat prietenii zilele trecut și mi-au zis <hai la club>, hai în oraș și eu le-am zis că <nu că la ora trebuie să dorm>. Se întâmplă ceva cu mine”, le-a spus Maria Lungu prietenilor virtuali din comunitatea sa de pe Instagram cu care are o legătură foarte apropiată.

„Survivor All Stars” a adunat, în acest sezon, cei mai buni concurenți din toate sezoanele „Survivor”. Astfel că la finalul show-ului, cei rămași în concurs, vor lupta pentru marele trofeu dar și pentru suma de de euro care este pusă în joc încă de la începutul concursului și de care toți concurenții știu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191