Maria Paraschiv de la „Chefi la cuțite”: „Aseară eu am câștigat!”. Mesajul cu care concurenta și-a surprins toți urmăritorii de pe Instagram / FOTO

Maria Paraschiv de la „Chefi la cuțite”: „Aseară eu am câștigat!”. Mesajul cu care concurenta și-a surprins toți urmăritorii de pe Instagram / FOTO

Maria Paraschiv s-a numărat printre concurentele care au făcut senzație în show-ul culinar de la Antena 1. Pe lângă pasiunea pe care o are pentru bucătărie, aceasta are și o poveste de viață impresionantă, care i-a emoționat și pe cei trei jurați încă de la început. Zilele acestea Maria Paraschiv a vorbit despre membrii familiei sale, însă acum a ținut să transmită câteva vorbe și despre bunica ei, una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Iată ce mesaj a postat pe internet, în urmă cu doar câteva momente!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Maria Paraschiv i-a cucerit pe chefii de la Antena 1 încă de la preselecții, motiv pentru care tânăra a ajuns foarte departe în show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Chiar dacă pare o persoană plină de viață, se pare că pe plan personal viața a pus-o la încercare. Cel mai tare a fost afectată după divorțul părinților, atunci când tatăl ei nu s-a implicat în creșterea ei și s-au revăzut pe când ea avea 19 ani.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ce a postat Maria Paraschiv după finala „Chefi la cuțite”

În urmă cu puțin timp, Maria Paraschiv a transmis un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram. Cei ce o apreciază și o urmăresc pe rețelele sociale au rămas cu gura căscată după postarea făcută de fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Mai exact, tânăra, pasionată de gătit, a ținut să împărtășească cu fanii ei ce înseamnă pentru ea bunica ei, una dintre cele mai importante, dar și apropiate persoane din viața ei.

Aseară eu am câștigat! Nu există premiu mai mare pentru mine, banii nu pot cumpăra momentele pe care eu le-am trăit la @chefilacutite alături de bunica. Datorită ei, datorită bunicului meu despre care vă voi povesti cu o altă ocazie, am avut o copilărie de poveste.

Bunica este cea care mă trezea în fiecare dimineață cu pupici și îmbrățișări făcându-mi ziua frumoasă de la bun început, cu micul dejun și pachețelul gata pregătite, cea care ieșea pe geam să mă aștepte știind că ajung de la grădinița/școala. Aveam mereu prânzul pregătit cu 3 feluri de mâncare, iar în tot acest timp comunica cu mine despre cum s-a desfășurat ziua mea și ea este cea care m-a învățat să fiu responsabilă în casă făcând zilnic activități mici dar plăcute cu mine în casă.

Am avut o copilărie plină de activități, mergând cu mine atât ea cât și bunicul meu la orice sport vedeam și îmidoream să încerc, la școala de muzică și multe umplut sufletul cu artă și frumos mergând cu mine aproape în fiecare weekend la teatru, citindu-mi sauascultând povești cu mine în fiecare seară înainte de învățat să apreciez și să valorific munca și implicarea oamenilor, să văd dincolo de aparențe și să îmi exprim ă mulțumesc vouă, celor care ne-ați urmărit și mi-ați ascultat povestea, mulțumesc @chefilacutite pentru că datorită vouă am una dintre cele mai frumoase amintiri alături de bunica mea!„, este postarea făcută de Maria Paraschiv, după finala „Chefi la cuțite”, pe pagina ei de Instagram.

Ce semnificație are tatuajul pe care și l-a făcut Maria Paraschiv

În ediția cu numărul 26 a sezonului 12, de la Chefi la cuțite, Maria Paraschiv a avut o surpriză pentru chef Florin Dumitrescu. Mai exact, juratul de la Antena 1 a fost surprins în momentul în care concurenta din echipa lui a dezvăluit ce tatuaj și-a făcut.

Am intrat la battle 11. Când am intrat la battle 11 am găsit-o pe Maria desenată pe un picior”, a spus chef Florin Dumitrescu în testimonial. „Ce?! Când l-ai făcut pe ăsta?”, a întrebat el.

Azi dimineață. Echipa regală, sezonul 12. Nu putea să lipsească păstârnachis”, a răspuns Maria Paraschiv.

Sorine, te rog, ia vino încoace. Păstârnacul mov e bătut în carne azi dimineață. E foarte flatant. Foarte tare, bravo tată! Dar dacă nu ai scris Florin !”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

CITEȘTE ȘI: Imagine rară cu Maria Paraschiv de la „Chefi la cuțite” și mama ei. Câte sacrificii a făcut cea care i-a dat viață: „Din păcate pentru ” / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191