Maria Roman de la Mireasa, detalii despre dispariția soțului ei! Tânăra e stare de șoc, după ce a pierdut orice legătură cu bărbatul: ”Am anunțat Poliția”

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre dispariția soțului ei! Tânăra e stare de șoc, după ce a pierdut orice legătură cu bărbatul: ”Am anunțat Poliția”

Maria Roman, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 3, e în stare de șoc. De mai bine de 24 de ore ea nu mai știe absolut nimic de soțul ei. Bărbatul fusese în Franța și se întorcea spre România, iar la un moment dat tânăra a pierdut orice legătură cu el. Avem declarațiile exclusive ale fostei concurente și ne spune dacă tatăl copilului ei a fost găsit sau nu.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Sunt momente extrem de grele pentru Maria Roman, fosta câștigătoare a sezonului 3 de la Mireasa. Tânăra e în stare de șoc după ce de mai bine de 24 de ore nu mai știe nimic despre partenerul ei de viață. Bărbatul se afla în Franța și urma să se întoarcă în România, iar ultima oară au vorbit pe când acesta se afla în Germania.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Din acel moment nimeni nu a mai putut să ia legătura cu soțul ei, iar Maria Roman a decis că e momentul să anunțe Poliția și să-l dea dispărut, căci cu cât orele treceau, cu atât stresul că nu știa nimic de el era și mai mare.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Maria Roman de la Mireasa, detalii exclusive despre dispariția soțului ei! A fost sau nu găsit bărbatul?

Tânăra, mama a unui băiețel, a făcut un anunț și pe Instagram cu privire la dispariția soțului ei și i-a rugat pe toți cei care au detalii despre el să sune la Poliția sau la numărul de telefon pe care l-a afișat. Ulterior, unul dintre prietenii lor a anunțat că bărbatul a fost găsit, însă momentan Maria Roman nu poate răsufla ușuarată.

Contactată de reporterii , Maria Roman ne-a declarat că nu poate să dea mai multe detalii, căci nici ea nu cunoaște mai multe. Cu toate că se spune că tatăl copilului ei ar fi fost găsit, ea nu a primit nicio confirmare în acest sens și așteaptă să primească un semn de la el sau de la Poliție.

Se pare că bărbatul ar fi fost găsit în Germania, însă nu se cunosc mai multe în acest sens, astfel că în continuare fosta concurentă de la Mireasa stă cu sufletul la gură.

Maria Roman a devenit mama unui băiețel, anul trecut

Maria Roman și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar anul trecut, în luna august, visul i s-a îndeplinit. Fosta concurentă și soțul ei sunt părinții unui băiețel, iar micuțul îi face cei mai fericiți. Tot anul trecut, tânăra și partenerul ei s-au căsătorit civil, iar în ceea ce privește cununia religioasă și petrecerea de nuntă, momentan ea și soțul ei nu au stabilit nimic în acest sens.

Fosta concurentă ne povestea în urmă cu ceva timp că nu și-ar dori o nuntă mare, ci mai degrabă ar vrea să aibă parte de un eveniment restrâns și elegant.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191