Maria Sharapova vorbește în premieră despre noaptea „turbată” pe care a petrecut-o cu Djokovic: „Am o poveste nebună cu el”

Maria Sharapova vorbește în premieră despre noaptea „turbată” pe care a petrecut-o cu Djokovic: „Am o poveste nebună cu el”

Maria Sharapova (36 de ani) a avut, de când a venit pe lume primul ei copil, un băiețel, mai multe apariții publice. Într-una dintre ele a povestit o întâmplare care avea să uimească pe toată lumea.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

De curând, Maria Sharapova a fost invitată la podcastul lui Renee Stubbs, unde a făcut a făcut o dezvăluire savuroasă despre Novak Djokovic (36 de ani).

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Totul a pornit de la un pariu

Masha și-a amintit că acum 15 ani pierdea un pariu cu jucătorul sârb: „Oh, Am o poveste nebună cu Novak”, și-a început Maria Sharapova povestea.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Îmi amintesc că în acea perioadă am câștigat primele noastre titluri de Grand Slam. El încă se străduia să răzbată la cel mai înalt nivel, încerca să ajungă în vârf, dar corpul său nu putea ține pasul cu jocul său la acea vreme.

Am jucat un meci demonstrativ la Indian Wells, nu-mi amintesc exact care a fost pariul, dar el a spus: ‘Dacă voi câștiga turneul, mergem împreună la cină’. Eu am zis: ‘Bine, nicio problemă, cu siguranță nu se va întâmpla’.

În cele din urmă a câștigat și a spus: ‘Asta este! Ieșim la cină în oraș’, iar totul a fost foarte distractiv. La un moment dat, chiar m-a întrebat dacă putem face o poză”, a dezvlăuit, râzând, Maria Sharapova.

Cei doi jucători de tenis au o relație specială. Au filmat de-a lungul timpului mai multe spoturi publicitare și au rămas buni prieteni.

Maria Sharapova a născut în iulie

Maria Sharapova a devenit mamă pe 1 iulie, iar după două săptămâni le-a prezentat fanilor prima poză cu bebelușul, pe nume Theodore.

„Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții, dar pe care mica noastră familie și-l putea dori”, a notat rusoaica, pe contul său de Instagram, alături de data nașterii copilului, 1 iulie 2022.

Maria Sharapova și Alexander Gilkes formează un cuplu din anul 2018, dar au fost mereu discreți cu presa. Prima dată s-au afișat împreună un an mai târziu, pe covorul roșu, la Met Gala.

Apoi, în 2020, Maria Sharapova și-a anunțat logodna tot prin intermediul contului său de Instagram, în decembrie 2020 și, doi ani mai târziu, în aprilie, a anunțat că este însărcinată.

Partenerul său, Alexander Gilkes, este un om de afaceri, printre altele lucrând ca licitator pentru diverse fundații, precum cea a Madonnei sau a lui Elton John.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191