Maria și Antonio Anghel de la Mireasa s-ar fi despărțit! Câștigătoarea sezonului 7 postează mesaje triste și a șters pozele cu el: ”Am iubit…” / FOTO

Maria și Antonio Anghel de la Mireasa s-ar fi despărțit! Câștigătoarea sezonului 7 postează mesaje triste și a șters pozele cu el: ”Am iubit…” / FOTO

Maria și Antonio Anghel s-ar fi despărțit! La câteva luni de când s-au căsătorit în direct și au primit un premiu uriaș, cei doi ar fi pus punct relației. Acest lucru nu a fost confirmat încă de niciunul dintre ei, însă postările pe care le fac pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Concurenta a postat mesaje triste și a șters pozele cu Antonio Anghel.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Mireasa și chiar dacă părinții lui nu au acceptat de la început relația, iată că cei doi au ajuns până în momentul în care s-au căsătorit.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Imediat după ce au ieșit din competiție, Maria și Antonio au fost în luna miere, iar relația lor a decurs mai bine decât ar fi crezut toată lumea.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Maria și Antonio de la Mireasa s-ar fi despărțit

Întreaga vară și-au petrecut-o împreună și și-au făcut planuri împreună, inclusiv în ceea ce privește viitoarea lor locuință. Ei bine, se pare că lucrurile au început să ”scârțâie” în cazul lor, căci acum postările Mariei Anghel au ridicat multe semne de întrebare în ceea ce privește felul în care decurge relația celor doi.

În ultima perioadă, soția lui Antonio Anghel a șters toate imaginile în care apare alături de el de e rețelele de socializare. De-a lungul timpului, aceasta a postat mai multe imagini de cuplu, care se pare că acum au dispărut. De asemenea, nu s-a abținut nici de la mesaje triste, prin care a lăsat să se înțeleagă că s-a despărțit și ar suferi din dragoste.

”Timpul va arăta pentru cine contezi cu adevărat”, ”Am iubit diferit”, sunt două dintre ultimele mesaje pe care ea le-a transmis pe Instagram.

Nici Antonio Anghel nu a rămas indiferent

Nici Antonio Anghel nu a rămas indiferent în urma acestei situații. Câștigătorul sezonului 7 al emisiunii Mireasa, a postat și el mesaje prin care a exprimat faptul că este trist și suferă în această perioadă.

Având în vedere diferența dintre postările celor doi, de la începutul căsniciei și până în prezent, fanii sunt în dubii în ceea ce îi privește.

”Dragostea ne dă aripile cu care să ne prăbușim”, a transmis Antonio Anghel de la Mireasa.

De asemenea, Antonio Anghel a luat pe toată lumea prin surprindere când a publicat o imagine de la notar, cu un mesaj subliminal. Nu se știe ce scop a avut, însă căsnicia pare că ar avea probleme mari.

”Hai să fie totul oficial dacă așa ți-ai dorit să fie”, a scris câștigătorul emisiunii, alături de imaginea de la notar, pe Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191