Marian Ioniță, candidatul PSD la Primăria Păuleşti, l-a acționat în instanță pe primarul Sandu Tudor şi alte 8 persoane

Marian Ioniță, candidatul PSD la Primăria Păuleşti, l-a acționat în instanță pe primarul Sandu Tudor şi alte 8 persoane

În ultimele zile, mediul online din comuna Păulești a fost scena unor acuzații virulente la adresa lui Marian Ioniță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar. Prin intermediul unei postări pe Facebook, Ioniță a anunțat că va iniția o acțiune în răspundere civilă delictuală împotriva celor care l-au denigrat.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Printre cei vizați se regăsesc primarul Sandu Tudor (PNL) şi apropiați ai acestuia.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ioniță își exprimă dezamăgirea și indignarea față de acuzațiile care i se aduc, subliniind că acestea îi afectează imaginea și onoarea. „Sunt acuzat de anumite lucruri despre care nu am cunoștință, fapt ce îmi aduce prejudicii de imagine și îmi afectează onoarea și reputația”, afirmă candidatul PSD.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Candidatul la primărie a decis să nu solicite despăgubiri financiare pentru sine, ci să direcționeze orice sumă ar putea fi obținută prin proces spre unitățile școlare din Păulești. „Nu doresc suma de bani solicitată prin acțiune, urmând să o donez către unitățile școlare din comuna Păulești”, precizează Ioniță în postarea sa.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191