Marian Stanciu, primarul despre care locuitorii din Cocorăştii Colț spun că nu a făcut absolut nimic, candidează din partea PNL

Marian Stanciu, primarul despre care locuitorii din Cocorăştii Colț spun că nu a făcut absolut nimic, candidează din partea PNL

Locuitorii din Cocoraştii Colț sunt extrem de revoltați de faptul că, în ultimii ani, administratia locala nu a facut absolut nimic pentru comunitate.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Oamenii se plâng de starea deplorabila a drumurilor, de problemele grave cu apa potabilă, dar și de lipsa acută a locurilor de muncă.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Toate aceste critici se indreapta, la unison, împotriva primarului Marian Stanciu, care se pregătește să candideze pentru un nou mandat din partea PNL.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Insa, din cauza ignorantei de care a dat dovada in ultimul mandat, locuitorii din Cocorastii Colt spun că nu îl vor mai vota pe primar, indiferent de partidul din care face parte.

Video Cocorastii Colt

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191