Marina Almășan s-a despărțit de Georgică Cornu după 12 ani de relație. Care e motivul: „S-au creat tensiuni, neputința lui de a lua taurul de coarne”

Marina Almășan s-a despărțit de Georgică Cornu după 12 ani de relație. Care e motivul: „S-au creat tensiuni, neputința lui de a lua taurul de coarne”

Marina Almășan a confirmat despărțirea de omul de afaceri Georgică Cornu după 12 ani de relație. Pentru Cancan, prezentatoarea de la TVR a spus motivul pentru care au ajuns la despărțire, dar și ce s-a întâmplat între ei în ultimii ani.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Până în anul 2012, Marina Almășan i-a fost soție regretatului artist Victor Socaciu. Ulterior, vedeta TVR a început o relație cu omul de afaceri timișorean Georgică Cornu. Spre surprinderea tuturor, acum au apărut zvonuri cum că se doi s-au despărțit.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

S-a vehiculat că omul de afaceri a fost deranjat de declarațiile făcute de Marina Almășan despre Victor Socaciu, după ce acesta s-a stins din viață în decembrie 2021. Sunată de Cancan, prezentatoarea de la Televiziunea Română nu a confirmat aceste zvonuri, însă a recunoscut că ea și Georgică Cornu s-au separat.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane.

Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol”, a povestit ea.

Referitor la motivele despărțirii, ea a vorbit despre distanța dintre ei, ea locuind la București, iar el – departe de Capitală. „Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat…

Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inerțiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public”, a mai declarat Marina Almășan pentru Cancan.

Într-o notă pozitivă, Marina Almășan transmite că în continuare are o relație bună cu Georgică Cornu, dar una de prietenie. Și cu copiii lui se înțelege bine. „Cu siguranță, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi. Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri.

Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a încheiat vedeta TVR.

Din relația cu Victor Socaciu, Marina Almășan are un băiat, care lucrează în IT și e stabilit în străinătate. Ea are și o fiică, pe Marina, din relația cu Dan Liviu Ungureanu. „Termină a doua facultate, la Psihologie, în Franța, unde e plecată de patru ani. În România a făcut SNSPA, dar acolo nu-i folosește la nimic.

A lucrat, dar sezonier aici, a făcut pe PR-ul la diverse evenimente. Sufletul ei bate în ritmul Parisului, ea e mai romantică. Are un prieten, dar nu s-a căsătorit. Eu îi spun Marinuș și nu e zi să nu mă gândesc la ea și la Parisul ei de suflet, unde vrea să-și facă un viitor, refuzând orice ajutor”, a mărturisit în urmă cu doi ani Marina Almășan pentru Impact, despre fata ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191