Marina Dina a aflat cu doar o zi înainte să înceapă școala că fetița și băiețelul ei au fost înscriși fără ca ea să știe. Susține că tatăl copiilor nu i-a cerut acordul

Marina Dina a aflat cu doar o zi înainte să înceapă școala că fetița și băiețelul ei au fost înscriși fără ca ea să știe. Susține că tatăl copiilor nu i-a cerut acordul

Marina Dina face acuzații grave la adresa tatălui copiilor săi, asta după ce a aflat cu doar o zi înainte să înceapă școala că ambii copii au fost înscriși la o unitate de învățământ fără ca ea să știe. Fosta asistentă TV spune că nu i-a fost cerut acordul și că s-a trezit din senin că micuții trebuie să meargă la o altă școală.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Marina Dina susține că tatăl celor doi copii nu îi permite să se implice pe cât și-ar dori în viața fetiței și a băiatului ei și că fostul ei iubit i-a înscris pe cei doi la o școală fără ca ea măcar să fie anunțată.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Marina Dina îl acuză pe tatăl copiilor ei că nu a anunțat-o că ambii copii au fost înscriși la școală

Cu doar o zi înainte să înceapă noul an școlar, Marina Dina a avut parte de o surpriză neplăcută, asta după ce ambii copii au fost înscriși de tatăl lor la o școală fără să aibă acordul ei. Pe Instagram, fosta asistentă TV a împărtășit situația cu fanii, spunând că acest lucru a fost posibil pentru că fostul iubit îl cunoaște pe cel care a fondat școala.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Copiii mei au fost înscriși ( numele școlii) fără ca tatăl să-mi ceară acordul. A putut face asta pentru că este apropiat de fondatorul instituției”, a scris Marina Dina, pe Instagram.

Marina Dina a mai postat pe Instagram și o captură de ecran a conversației dintre ea și tatăl copiilor săi, moment în care fosta asistentă TV îi cere explicații bărbatului pentru că i-a înscris copiii fără ca măcar ea să știe. Marina Dina a aflat că este ilegal ceea ce a făcut fostul iubit și spune că a tot încercat să ajungă la un numitor comun cu el, mai ales de dragul celor doi copii.

Fostul iubit nu și-a dorit ca fosta asistentă TV să fie prezentă în prima zi de școală a copiilor

Ba mai mult, Marina Dina l-a întrebat la ce oră va avea festivitate de deschidere, dar fostul iubit nu își dorește ca ea să fie prezentă în prima zi de școală a micuților.

„Am aflat că este ilegal ce a făcut doar după ce am insistat să fiu implicată în educația lor și inclusiv în prima zi de școală, iar el a refuzat pentru că nu pot să am o contribuție financiară”, a mai spus fosta asistentă TV, pe Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191