Mario Fresh a fost dezamăgit cumplit! Ce spune despre relația cu Alexia Eram: „Nu accept să…”

Mario Fresh a fost dezamăgit cumplit! Ce spune despre relația cu Alexia Eram: „Nu accept să…”

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive și mai iubite cupluri tinere din showbiz-ul intern. Povestea lor de dragoste este invidiată de mulți, și admirată totodată, însă desigur există și momente grele. Artistul a făcut dezvăluiri picante după ani de zile de relație cu iubita lui. A spus totul despre relație.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Alexia și Mario sunt împreună de 8 ani de zile. În acest timp însă au existat și momente grele, iar la un moment dat chiar s-au și despărțit câteva luni, după cum mărturisea Alexia la un moment dat. Flacăra dragostei însă a fost mai puternică, iar cei doi sunt împreună chiar și acum. Recent, Mario Fresh a mărturisit cum o vede pe fata care i-a fost alături și la bine și la rău, chiar și atunci când nu avea așa mare succes și nici nu făcea o grămadă de bani.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Alexia este omul care mă înțelege si probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos. O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru ca Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptam amândoi cu bune si cu rele. Trebuie sa găsești persoana care te vede chiar si atunci când ți-ai dori să fii invizibil. Persoana care îți vede tot si nu se sperie.”, a spus Mario într-un interviu pentru

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Artistul a mărturisit și ce anume face mai exact în relație pentru ca totul să meargă bine. Secretul se pare că este doza e romantism necesare într-o relație.

Scriu multe piese de dragoste (râde). Spăl săptămânal pantofii mei și ai Alexiei, pentru că nu accept să fie pantofii murdari, duc gunoiul. Lucruri normale, pe care le facem cu toții.”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Cât despre dezamăgiri, acesta spune că are o fire impulsivă și a mai deranjat unii oameni: „Dezamăgirea vine din motive personale, n-aș putea avea un răspuns concret. Ce pot spune este ca mă concentrez, în fiecare zi, să fiu o variantă mult mai bună a mea.”, a mai adăugat Mario pentru sursa menționată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191