Marius Elisei, fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, de ziua sa. Fostul soț al Oanei Roman, alături de Isabela: ”Liniște și fericire” / FOTO

Marius Elisei, fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, de ziua sa. Fostul soț al Oanei Roman, alături de Isabela: ”Liniște și fericire” / FOTO

Marius Elisei a postat o fotografie emoționant cu el și fiica sa. Fostul soț al Oanei Roman a împlinit astăzi 37 de ani, iar Isabela i-a fost alături.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Marius Elisei a împlinit 37 de ani și se simte mai împlinit ca oricând. Deși a trecut printr-un divorț de fosta soție, Oana Roman, se pare că la aniversarea lui este prezentă și fiica celor doi, Isabela. Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Fotografie emoționantă de ziua sa

Marius Elisei a împlinit frumoasă vârstă de 37 de ani și a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare. El mărturisește că a venit totul pe neașteptate și i-au fost aduse fericirea și liniștea.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Deși a divorțat de Oana Roman și este un bărbat liber, Marius Elisei este cu gândul la familia sa, indiferent ce face. La aniversarea lui, a venit chiar fiica sa, micuța Isabela, care locuiește alături de fosta soție, în Pipera.

Pe contul său de Instagram a postat o fotografie în care fiica lui își ține mâna peste a sa, într-un moment ideal. Marius Elisei a surprins gestul și a adăugat un text plin de iubire.

Marius Elisei a trecut printr-o accidentare gravă

Marius Elisei a avut parte de o accidentare gravă în urmă cu o lună. Fostul soț al Oanei Roman a mers la fotbal și și-a rupt trei degete când a încercat să ia mingea de la un alt adversar. Din nefericire, acesta a alunecat și a căzut pe spate, fracturându-și trei degete. A fost nevoit să stea cu mâna în ghips timp de patru săptămâni, apoi va vizita medicul.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Oana Roman a decis să o mute pe fiica ei, Isabela, la o școală privată: „A avut o învăță” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191