Marius Elisei, mesaj cu subînțeles pentru Oana Roman: „Pentru un om dublu și patul e mic. Pentru un om lacom…”

Marius Elisei, mesaj cu subînțeles pentru Oana Roman: „Pentru un om dublu și patul e mic. Pentru un om lacom…”

În ciuda faptului că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează demult un cuplu, atacurile subtile unul la adresa celuilalt continuă să se mențină. Recent, bărbatul a postat în social media un mesaj prin intermediul căruia bate un apropo la adresa fostei soții, după ce, din nou, ea a amintit că el continuă să fie absent din viața fiicei lor, Isabela.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Marius Elisei și-a refăcut viața în brațele unei brunete mai mare decât el, în timp ce Oana Roman se ocupă de creșterea fiicei lor, Isabela. Pe el nu de puține ori l-a acuzat că nu își dă interesul pentru copilă, precizând că toate responsabilitățile îi revin ei. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Deseori, Oana Roman a ales să facă publice adevăruri din relația ei cu Marius Elisei. Mai mult decât atât, nemulțumirile de care a avut parte din partea lui nu au fost puține, așa cum lăsa de înțeles.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Totuși, cel mai deranjant aspect pentru vedetă este faptul că fostul soț nu se implică așa cum ar trebui în creșterea și educarea copilului lor. Recent, printr-o postare postare pe Instagram, Oana a vorbit despre viața de mamă singură și a menționat că îi este singurul sprijin Isabelei. 

„A fi mama ei este cel mai mare dar și cel mai mare privilegiu pe care mi l-a oferit viața. Este și o mare responsabilitate să fiu mama unui copil atât de minunat, de bun și de evoluat spiritual și intelectual.

Misiunea mea este să îi ofer toate condițiile pentru că ea să evolueze și să crească frumos, în pace și liniște”, a spus Oana Roman, printr-o postare pe Instagram. 

De asemenea, a punctat faptul că este singura care se ocupă de cea mică: „Îmi canalizez energia în a fi 100% alături de ea. Sunt singurul ei sprijin, dar fiecare zi alături de ea este o bucurie imensă. Te iubește mami mult! #isabelamea”, a mai scris ea.

Surprinzător este faptul că Marius Elisei, din neant, a creat mare incertitudine prin postarea lui, după ce a lăsat de înțeles că există persoane care mereu sunt nemulțumite. Să fi fost oare un mesaj la adresa fostei soții?!

„Pentru un om dublu și patul este mic. Pentru un om lacom, și mormântul este strâmt”, a fost mesajul transmis de Marius Elisei, pe InstaStory. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191