Marius Elisei, noi acuzații la adresa Oanei Roman: „Te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă”

Marius Elisei, noi acuzații la adresa Oanei Roman: „Te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă”

Telenovela ai cărei protagoniști sunt Oana Roman și Marius Elisei este departe de a se fi încheiat. După ce vedeta a ales să pună pe tavă secvențe din fostul mariaj, numindu-l pe fostul soț „toxic” și „narcisist”, acesta din urmă vine cu acuze grave la adresa ei. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Rcent, Marius Elisei și-a vărsat durerea în cadrul unei emisiuni televizate din România. Bărbatul a făcut o acuzație destul de serioasă la adresa fostei soții, susținând că are dovezi pentru un episod în care ea ar fi încercat să-și refacă viața. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Bărbatul a dezvăluit, fără nicio ezitare, un episod din trecutul lor, când Oana ar fi încercat să își refacă viața în brațele altui bărbat. Marius a mai spus că fosta soție a mers în timpul nopții să semneze un contract acasă la bărbatul respectiv. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Eu, dacă îți zic ceva despre o persoană, tu te aprinzi? Iei foc? Când a plecat la mare, a plecat cu Vica Blochina și încă o fată. S-au cazat toate trei într-un hotel, după care, seara sau pe la prânz spre seară, s-au dus la o cherhana, unde era evenimentul respectiv. S-au dus acolo, a venit seara, ea, între timp, vorbea cu respectivul. L-a chemat acolo. După aia, am primit un telefon: „Băi, e Oana aici’. Zic: „Bine, mă, las-o’.

M-au sunat foști paparazzi, nu mai lucrează de 3-4 ani. Nici nu ne împăcasem. Vine tipul respectiv, fac poze împreună, după care ea ce face? Se duce la om acasă să semneze contractul, noaptea, rămâne până a doua zi dimineață să semneze contractul. Ea s-a dus la el. Știu cine e omul. Mi-am zis eu: „Pentru copil, cu omul ăsta nu este ok’. M-am dus acasă și am întrebat-o pe Isabela cum e și dacă își dorește să revină acasă, după care ea l-a anunțat pe el că eu am venit acasă. I-am luat telefonul și am văzut toată convorbirea. E și el divorțat, are o fetiță. Nici nu contează, te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă”, a povestit el, la Xtra Night Show.

Destăinuirile lui Marius Elisei nu s-au încheiat aici, deoarece a mai spus că fosta soție a fost ținută la ușă 4 minute de individul respectiv, și că i-a găsit convorbirile cu el.

„Eu îi zic: „Vezi că nu s-a comportat omul ăla bine cu tine, te-a ținut la ușă vreo patru minute, iar o doamnă nu se ține la ușă patru minute. Ăla i-a zis să-și securizeze telefonul și să aibă grijă. Au continuat convorbirile, i-a zis că îi e dor de el”, a mai adăugat el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191