Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui. Esta mai mare cu 10 ani: „Căsătoria este doar un act”

Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui. Esta mai mare cu 10 ani: „Căsătoria este doar un act”

Marius Elisei a făcut o serie de declarații despre femeia cu care își împarte viața de mai bine de trei săptămâni. Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că iubește din nou și este mai fericit ca niciodată. Isabela, fiica lui a fost cea care a aflat prima că tatăl ei are o nouă relație, veste pe care i-a dat-o ulterior mamei sale. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Începând cu data de 6 septembrie a acestui an, Marius Elisei a început o nouă relație alături de o femeie a cărei identitate o ține departe de ochii lumii. A dezvăluit doar faptul că iubita lui este mai mare cu 10 ani și lucrează în domeniul medical. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Marius Elisei: „Ea este foarte calmă și iubește copiii”

Cu ocazia zilei lui de naștere, Marius Elisei a publicat în social media o imagine cu mâna Isabelei și a iubitei sale, fără a-i dezvălui însă identitatea. Prezent în cadrul unei emisiuni, fostul soț al Oanei Roman a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe femeia alături de care trăiește acum, dar și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimul timp. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

 „Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

„Ea are 40 de ani, eu am 30” 

Istoria se repetă pentru Marius Elisei: dacă în relația cu Oana ea a fost mai mare decât el, mărturisește că și în relația de acum există o diferență de vârstă de 10 ani. 

„Atât eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mai spus Marius Elisei. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191