Marius Elisei, o nouă reacție după despărțirea de Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”

Marius Elisei, o nouă reacție după despărțirea de Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”

Nu mai reprezintă o noutate faptul că Marius Elisei și-a refăcut viața sentimentală, la scurt timp după despărțirea de Oana Roman. Se afișează din ce în ce mai des cu noua lui cucerire, însă acest lucru nu este pe placul multora.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Cea mai recentă fotografie postată de bărbat îl înfățișează în brațele iubitei, sărutându-se. Faptul că Marius Elisei se afișează cu iubita lui stârnește o serie de revoltă, mulți internauți amintindu-i de faptul că nu petrece suficient timp cu Isa, fetița pe care o are cu fosta soție. 

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Marius Elisei a devenit cunoscut în rândul românilor în urma relației pe care a avut-o cu fiica lui Petre Roman. Povestea lor de iubire s-a sfârșit, dar îi leagă copila pe care o au împreună. La scurt timp după ce s-a afișat cu noua iubită, Oana Roman a făcut o serie de dezvăluiri despre faptul că el nu se mai implică în creșterea Isei și petrece destul de puțin timp cu ea. 

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Fiecare postare stârnește comentarii care mai de care mai controversate. Recent, un internaut a lăsat un comentariu care a creat o avalanșă de păreri:

„Să fii fericit! Să nu te intereseze ce spune lumea absolut la niciun subiect. Isa are mamă. Și tată când poate, uneori așa e viața”, a fost comentariul care a creat mare vâlvă, pe Instagram.

„Ce gândire de silă”, a răspuns un alt internaut.

„Îți este silă? Mută-te la VIP”, a răspuns Marius Elisei

„Isa are și mamă dar și tată mereu, nu doar uneori. Chiar halal gândire”, a mai scris o altă persoană.

„Doamne, ce lume, egoistă lume, pe fericirea unui om. Să fie și Oana fericită, au fost femei cu 5 copii, s-au căsătorit, au făcut alții copii. Dragoste cu sila nu se poate.”, a răspuns Marius Elisei, încercând să țină piept comentariilor răutăcioase la adresa lui. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191