Marius Elisei și iubita lui, Gabriela, escapadă romantică! Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO

Marius Elisei și iubita lui, Gabriela, escapadă romantică! Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO

Marius Elisei radiază de fericire atunci când se află în brațele iubitei sale, Gabriela. Cei doi au vrut să aibă parte de o escapadă romantică, astfel că au mers în vacanță pe meleagurile românești. Iată ce destinație au ales și cum s-au fotografiat pe rețelele de socializare!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Marius Elisei și iubita lui, Gabriela, formează un cuplu de pe data de 6 septembrie. După despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei și-a găsit liniștea alături de partenera lui și este tot timpul cu zâmbetul pe buze atunci când se află în preajma ei.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Marius Elisei, vacanță cu iubita lui la munte

Marius Elisei și Gabriela au decis să se bucure de o escapadă romantică la munte, altfel că au ales ca destinație Brașov. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa faptul că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, astfel că nu au lipsit ipostazele tandre dintre ei.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Fostul soț al Oanei Roman și iubita lui au avut parte de adrenalină și distracție pe pista de bob. Gabriela a fost cea care a filamt peisajul superb și a postat videoclipul pe contul ei de Instagram.

Cum s-au cunoscut cei doi

Marius Elisei a fost invitat în platoul de la Xtra Night Show și a vorbit în exclusivitate despre partenera lui, Gabriela. Cei doi se cunosc încă din anul 2003, însă fostul soț al Oanei Roman susține că nu au vorbit niciodată și nu au avut ocazia să se cunoască.

Pe data de 6 septembrie, cei doi au mers la o petrecere și s-au întâlnit prin prisma unor cunoștințe comune, iar de atunci sunt de nedespărțiți și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191