Martorii povestesc că bărlâdeanul care şi-a băgat piciorul în cuşca tigrului era beat. „Până să fie prins, el l-a provocat”

Martorii povestesc că bărlâdeanul care şi-a băgat piciorul în cuşca tigrului era beat. „Până să fie prins, el l-a provocat”

Bărbatul de 46 de ani era însoţit şi de un copil, iar martorii spun că mirosea a băutură. În faţa cuştii tigrului, a avut o idee nefericită. Ignoră avertisementele scrise, se urcă pe gardul de protecţie şi bagă piciorul stâng printre gratii. Tigrul bengalez îl apucă de gleznă şi îl sfâşie. „Am strigat la el ‘Băi, ce dracu cauţi acolo?’. El a apucat să se urce, eu cu soţia am înaintat şi în patru secunde a fost muşcat de tigru. Până să fie prins de tigru, el l-a provocat pe tigru. A dat cu piciorul”, spune un martor.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ceilalţi vizitatori s-au speriat şi au fugit. Câţiva şi-au păstrat, însă, calmul şi l-au salvat din colţii tigrului – au făcut mult zgomot, ca să sperie fiara. Apoi, i-au acordat primul ajutor până au venit medicii. „I-am rupt tricoul de pe el şi am făcut un garou şi am strâns tare cât am putut. Foarte tare m-am speriat, tremuram. Îmi e frică doar când îl văd”, spune un martor. „Am găsit victima conştientă şi coerentă, dar cu plăgi importante. Se pare că victima a avut mare noroc deoarece a reuşit să îşi retragă la timp piciorul din gura tigrului, salvându-şi astfel viaţa”, a declarat Daniel Ungureanu, medic SAJ Vaslui.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Este internat în departamentul de chirurgie plastică pentru tratament chirurgical al plăgii. În prezent, prognosticul este rezervat”, a declarat Oana Balbuzan, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bârlad. Angajaţii grădinii zoologice vor reface gardul distrus de bărbatul care şi-a băgat piciorul în cuşca tigrului. Îngrijitorii îi sfătuiesc pe vizitatori să nu se mai ia la întrecere cu mamiferele mari. „Atât felinele mari, urşii, sunt imprevizibile, au o viteză de reacţie extraordinară, iar, în general, un astfel de accident este fatal”, a declarat directorul grădinii zoologice. Tot la Zoo Bârlad, o adolescentă şi prietenul ei au fost muşcaţi de urs când încercau să îşi facă selfie cu animalul. 

DIICOT și Poliția Română: descinderi și percheziții la membrii unor rețele de trafic de droguri, trafic de persoane și pornografie infantilă

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191