Mărturia șocantă a criminalului care a ascuns cadavrul fiicei vitrege în canapea / Ce secret teribil ascundea „tăticul”!

Mărturia șocantă a criminalului care a ascuns cadavrul fiicei vitrege în canapea / Ce secret teribil ascundea „tăticul”!

Procurorii bucureșteni care îl anchetează pe bărbatul acuzat că și-a ucis fiica vitregă, iar apoi i-a ascuns trupul în lada de la pat, au o nouă pistă legată de motivul care a condus la crima care a îngrozit toată țara. În același timp, ucigașul ar fi avut și unele reacții necontrolate în timpul interogatoriului.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Anchetatorii bucureșteni au intrat în alertă, în iunie, după ce, într-un apartament din Sectorul 4, în lada canapelei, a fost găsit un cadavru descompus, înfășurat în saci din plastic. Ulterior, s-a stabilit că trupul era al unei fetițe în vârstă de 12 ani, care murise asfixiată cu un șiret, pe care ucigașul i-l lăsase legat în jurul gâtului. Mama fetei a fost localizată în Spania și reținută imediat de autoritățile iberice, în timp ce concubinul femeii, Ilie Șerbuc, fugise în Olanda. După audierea femeii, s-a stabilit că aceasta nu știa că fata ei a fost ucisă, iar cetările ulterioare au demonstrat că ucigașul este Ilie Șerbuc. Rămas singur acasă cu fata de 12 ani, Șerbuc s-a certat cu ea și a lovit-o. Aceasta a căzut a rămas inconștientă, iar ucișaul, care a fost deja extrădat în România, spune că s-a speriat și a sugrumat-o.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ucisă pentru bani

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Spynews, că această teorie a fost spulberată de mama copilei ucise care a povestit anchetatorilor că Șerbuc i-a omorât fata pentru numai câteva sute de lei. De altfel, cercetările au scos la iveală că, după ce i-a luat viața, criminalul a luat telefonul fetei de 12 ani și l-a dus la o casă de amant, care i-a plătit, în schimb, o sumă infimă. Totodată, spun sursele citate, Ilie Șerbuc ar fi avut mai multe ieșiri nervoase în timpul interogatoriilor și ar fi izbucnit în hohote de plâns. În același timp, pentru că nu se poate adapta la viața în spatele gratiilor, bărbatul suferă de o depresie puternică.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191