Matei Stratan vrea să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România. Mădălina Ghenea nu și-a dat acordul. „Vom ajunge și la asta”

Matei Stratan vrea să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România. Mădălina Ghenea nu și-a dat acordul. „Vom ajunge și la asta”

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fetță, pe Charlotte, care locuiește cu mama ei în Italia. Matei Stratan nu o poate aduce pe fată în România, iar pentru a o vedea, trebuie să meargă în Italia.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au despărit în urmă cu 7 ani, însă nu au ajuns la un acord care să mulțumească și familia paternă, privind programul fiicei lor. Rudele tânărului afacerist și-ar dori ca micuța să petreacă timp și-n România, pentru a le fi alături. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia, pentru a-și vedea fetița.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Se pare că, singura soluție, pe care Stratan a tot amânat-o, crezând că va ajunge la o înțelege amiabilă cu fosta iubită, rămâne un proces în instanță, pe care bărbatul nu îl axclude.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, pentru

Pe plan personal, Matei Stratan o duce foarte bine, însă nu vrea să dea detalii despre relația lui, preferând să rămână în continuare discret.

„Eu sunt bine din toate punctele de vedere, pe toate planurile. Nu-mi doresc să vorbesc despre iubita mea. Și nici despre altceva. Da, e frumoasă”, a mai spus acesta.

Mădălina Ghenea, considerată una dintre cele mai frumoase femei, a fost recent din nou în centrul atenției. Actrița a pozat în costum de baie, iar complimentele au început să curgă pe rețelele de socializare.

În mediul online, Mădălina Ghenea a încărcat imagini provocatoare, în costum de baie, unde a primit sute de comentarii și zeci de mii de aprecieri din partea fanilor. Actrița și-a expus silueta într-un costum de baie roșu și a pozat provocator.

Mădălina Ghenea a încărcat pe Instagram și un video, care pare o scenă dintr-un film italienesc. Aflată pe o barcă, în costum de baie, actrița pune la uscat mai multe haine și este filmată din mai multe unghiuri. „Genul meu de scenariu perfect”, a scris aceasta la descrierea filmării.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191