Matthew Perry a murit la 54 de ani. Starul din Friends a fost găsit fără suflare în jacuzzi

Matthew Perry a murit la 54 de ani. Starul din Friends a fost găsit fără suflare în jacuzzi

Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din „Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, sâmbătă, 28 octombrie, a informat presa americană.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Nu a fost găsit niciun indiciu care să sugereze un act criminal, potrivit unor surse anonime citate de acelaşi ziar şi de tabloidul TMZ, primul care a anunţat decesul.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Purtătorul de cuvânt al Departamentul de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că apelul la 911 a fost făcut la 4.07 p.m., pentru o salvare de urgenţă din apă. Humphrey a afirmat că nu este clar despre ce fel de apă era vorba.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ultima dară, Perry a fost pozat chiar acum o lună, în compania unei femei cu care a părut foarte atent și galant.

Acum câteva luni, actorul își lansase cartea de memorii, în care făcuse dezvăluiri inimaginabile. A povestit că medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire după ce dependența de droguri și de alcool i-a afectat colonul, lăsându-l în comă pentru două săptămâni. De asemenea, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, el a petrecut luni întregi pe un pat de spital.

 

După ce a suferit o perforație gastrointestinală, Matthew Perry a dezvăluit că a folosit pungi drenabile pentru nouă luni și a făcut 14 operații la stomac. Ba mai mult, a ajuns de 15 ori la o clinică de reabilitare, în speranța că se va vindeca de dependența de droguri, pastile și alcool.

 

„Medicii le-au spus alor mei că am 2% șanse de supraviețuire. M-au conectat la un aparat care mă ajuta să respir. Spuneau că nimeni nu-i supraviețuiește. Am vrut să împărtășesc cu voi totul abia după ce am știut că sunt bine. Am vrut să aștept până sunt ‘curat’, am vrut să-mi spun povestea ca să vin în ajutorul altor oameni”, a mărturisit actorul în cadrul unui interviu pentru People.

Fura pastile din case și mima simptome la medici

Matthew Perry a vorbit cu sinceritatea despre perioada neagră din viața sa. „Duminicile mă duceam la vizionat de case și mergeam în băile acestor locuințe ca să controlez ce pastile sunt acolo în dulap și să le fur. Și cred că ei (proprietarii și agenții imobiliari -n.r. )se gândeau: ‘Nu există nicio șansă ca Chandler să fi furat de la noi'”, a recunoscut Perry, care a spus că acesta a fost cel mai ciudat lucru pe care l-a făcut pentru a-și putea susține viciul. Starul se baza pe popularitatea personajului interpretat în „Friends” pentru a scăpa de suspiciuni.

Mai mult, în aceeași încercare de a ajunge la numărul exagerat de pastile luate zilnic, actorul se plângea constant de false migrene, numai pentru a face rost de medicamente. „Am făcut tot felul de lucruri ciudate, am mers la o grămadă de medici, mimam dureri de cap, multe lucruri”, a spus Matthew despre ceea ce făcea pentru a ajunge să consume 55 de pastile de durere pe zi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191