Medicul Cornel Petreanu, cercetat pentru şpagă, a murit în accident pe DN 1

Medicul Cornel Petreanu, cercetat pentru şpagă, a murit în accident pe DN 1

La data de 8 octombrie , în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Medicul Cornel Petreanu, mort într-un accident pe DN1

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Cornel Petreanu, acuzat că a luat şpagă pentru operaţii

Cornel Petreanu este unul dintre cei doi medici de la Institutul Marius Nasta, acuzaţi că au luat mită de la pacienţi zeci de mii de euro şi chiar hainele de pe ei. Cei doi medici aveau propria caracatiţă, formată din rezidenţi şi anestezişti. Uneori au condiţionat actul medical, spun procurorii anticorupţie. În unele cazuri, când bieţii oameni nu aveau bani, li se cereau sticle cu băutură scumpă sau cupoanele de pensie.

Procurorii au intrat pe fir anul trecut, când un pacient a făcut un denunţ. În plus, anchetatorii au descoperit neconcordanţe mult prea mari între averi şi salarii, spun procurorii anticorupţie, care au pus microfoane în secţia de chirugie toracică.

Cornel Petreanu, şcolit la Strasbourg, unde a şi locuit o bună perioadă, n-ar fi avut un tarif fix. Se mulţumea cu oricât îi dădea pacientul, uneori chiar şi de lei. Sticlele primite de la pacienţi ar fi fost valorificate în satul natal, unde erau vândute cu paharul la bar, spun surse din anchetă. La percheziţii, în casa sa, procurorii au găsit  de euro. Imediat, a fost adus şi la Marius Nasta pentru a-i scotoci biroul. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191