„Medicul mi-a spus că metastaza…” Rona Hartner, ultimele detalii despre lupta cu nemilosul cancer. Ce vești a primit în spital

„Medicul mi-a spus că metastaza…” Rona Hartner, ultimele detalii despre lupta cu nemilosul cancer. Ce vești a primit în spital

Rona Hartner (50 de ani) cu un ochi râde și cu altul plânge! În ultima perioadă actrița este încercată rău de viață! În urma unei investigații mai amănunțite, medicii au diagnosticat-o cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. Însă, prin rugăciune, spune ea, reușește să învingă boala.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În urmă cu două săptămâni, Rona Hartner trecea printr-o mare cumpănă! Problemele de sănătate o puneau la pământ așa că, a fost nevoită, atunci, să se interneze de urgență la spital pentru a face chimioterapie. Inițial, medicii i-au zis că acest tratament se întinde pe durata a patru luni. Lucru ce a dus-o pe culmile disperării din cauză că nu putea lucra, iar venitul său financiar era pe zero. Însă, zilele au trecut, una câte una, iar tratamentul medicamentos, pe care medicii i l-au administrat pentru boala sa, a fost de mare efect.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Am să vă dau o veste extraordinară! A venit medicul meu oncolog și m-a anunțat că în urma unei radiografii făcute, se vede că metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni de tratament. Așa că vreau să vă încurajez pe toți cei care vor să lase credința la o parte, să lase încrederea în Dumnezeu, să nu facă acest lucru. Pentru că…uitați în două săptămâni cu rugăciune, cu împărtășanie în fiecare zi, cu sacramentului uleiului sfânt, efectiv metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Metastazele nu s-au făcut în câteva zile, ci în câteva luni, și au scăzut în două săptămâni la jumătate. Nimic nu este imposibil!”, a fost mesajul Ronei Hartner, pentru fanii săi, postat pe contul său de Facebook.

Contactată de Click!, în urmă cu o săptămână, Rona Hartner ne spunea prin ce chinuri trece:

„Sunt ok, sunt la spital de o săptămână, fac chimioterapie și nu este deloc ușor la o boală care, practic, era cancer de nefumător. Există boala aceasta! Acum mă vindecă medicii, de aici, din spital, unde sunt internată. Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se cu Dumnezeu înainte!”.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon, în februarie 2019. Atunci, actrița a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale în vederea extirpării tumorei, în România, iar mai apoi, în Franţa. Rona a urmat atunci mai multe şedinţe de chimioterapie, pentru a înlătura riscul unei posibile recidive. Ultimii patru ani au fost tumultoşi pentru vedetă și plini de încercări pentru aceasta, având în vedere că artista a înfruntat în 2019 cancerul, apoi s-a căsătorit şi a și divorţat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191